Klirtne table za obeležavanje firme

klirtne-table-za-obelezavanje-firme-IMG-7280
klirtne-table-za-obelezavanje-firme-IMG-7191
klirtne-table-za-obelezavanje-firme-IMG_3508
Dimenzije: po upitu
Cena: od 27 € + pdv

Kliritne table za obeležavanje firmi i označavanje kancelarija

REKLAMNE TABLE OD PLEKIGLASA ZA FIRME

Table za obelezavanje firme od klirita su proizvod koji je potreban svakoj firmi. Ove table pre svega imaju ulogu da daju opšte podatke vezane za naziv firme, radno vreme i bitne podatke za klijente, međutim bitan aspekt je i promovisanje brenda i imidža kompanije.Mi proizvodimo table koje govore mnogo više od standardnih podataka i predstavljaju kompaniju na reprezetativan način.

STANDARDNE DIMENZIJE REKLAMNIH TABLI

Standardne dimenzije kliritne table su 20 x 20 cm, 25 x 25 cm ili 30 x 30 cm i obično ih čini sendvič od dve kliritne table u osnovi ide mlečno beli klirit od 3 mm debljine na kojoj se radi stampa logotipa firme i ostalih podataka i preko tabla transparentnog klirita.

IZRADA KOMPANIJSKIH TABLI U DIMENZIJAMA PO ZAHTEVU NARUČIOCA

Takođe radimo i table po zahtevima klijenata u dimenzijama i obliku po želji naručioca posla.Nudimo kompletnu uslugu od ideje preko produkcije do terenske montaže.

KOMPANIJSKE TABLE SA PODACIMA O FIRMI

promotivne pleksiglas table najčešće stoje na ulazu u objekat i daju osnovne informacije o kompaniji, ali imaju idodatnu reklamno estetsku vrednost, jer upravo je tabla prva stvar koja se vidi kada se dođe u kompaniju.

ROK IZRADE REKLAMNIH TABLI ZA FIRME

rok za produkciju tabli u zavisnosti od veličine table i specifičnosti zahteva je 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu.

Distanceri – nosači kliritnih tabli

U našoj ponudi možete pronaći odlične metalne ne rđajuće distancere- nosače kliritnih tabli različitih veličina koje preporučujemo u zavisnosti od veličine table. Distanceri su odlično i trajno rešenje, a elegantan oblik distancera dodatno nagalašava izgled reklamne kliritne table. U zavisnosti od veličine table koriste se distanceri trazličitog prečnika i nosivosti. Distanceri su odlično i trajno rešenje, a elegantan oblik distancera dodatno nagalašava izgled reklamne kliritne table.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Klirtne table za obeležavanje firme

Cenovnik tipskih kliritnih tabli za firme, za ostale dimenzije cena je prema upitu.

Kliritna tabla za firme komplet od 2kom cena tabli 2 kom : beli + providni klirit metalni ukrasni distanceri
20 x 20 cm 27 eur 3,3 eur - kom
25 x 25 cm 34 eur 3,3 eur- kom
30 x 30 cm 40 eur 3,3 eur - kom
Kontaktirajte nas
We create your image ...