Krivolinijski sečene nalepnice

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-2
reklamni-materijal-swa-tim-krivolinijski-secene-nalepnice-0377
reklamni-materijal-swa-tim-krivolinijski-secene-nalepnice-0369
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-1
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-2
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-3
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-4
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-5
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-6
reklamni-materijal-swa-tim-krivolinijski-secene-nalepnice-6043
reklamni-materijal-swa-tim-krivolinijski-secene-nalepnice-6040
Dimenzije: Po upitu
Cena: od 12 - 18 eur/m2

Krivolinijske PVC nalepnice – Vaša kreativnost u željenom obliku (izrada nalepnica za 24-48h)

Radimo štampu nalepnica ekološkim bojama na savremenim mašinama sa cnc doradom u obliku, obezbeđujući visok kvalitet štampe i veliku preciznost prilikom isecanja fgolije u oblicima.

Oblik i dimenzije prilagođavamo vašim zahtevima, tako da dobijate savršeno prilagođene proizvode po odličnim cenama

Naša specijalnost su PVC nalepnice sa konturnim katovanjem ili štancovanjem u nepravilnom obliku prema vašem zahtevu, poznate kao “katovane PVC nalepnice.” Radimo ih na kvalitetnim folijama u punom koloru i optički precizno sečemo u različitim krivolinijskim oblicima.

Primena krivolinijskih samolepljivih nalepnica je široka i raznolika:

Nalepnice za auto: Brendiranje i obeležavanje vozila je efikasna reklamna tehnika koju nudimo sa štampom svih vrsta nalepnica za automobile i druge vrste vozila.
Nalepnice za flaše: Etiketiranje i brendiranje flaša pomaže da vaš proizvod bude prepoznatljiv, a sadržaj flaše privlačniji. Pružamo nalepnice u malim, srednjim i velikim tiražima.
Nalepnice za tegle: Nalepnice u različitim oblicima su odličan način da obeležite ambalažu, pakovanja, tegle i druge proizvode.
Nalepnice za brendiranje gotovih proizvoda: razumemo vašu strast prema dizajnu, stoga radimo zajedno sa vama kako bismo ostvarili vaše kreativne vizije.Rdaimo okrugle nalepnice, providne, nalepnice na metalik folijama…
Naš tim je tu da vam pruži podršku i savete kako bismo zajedno stvorili savršene nalepnice koje će odražavati Vaš brend.
Takođe, ponosno možemo reći da radimo u kratkim rokovima produkcije, što znači da ćete brzo dobiti svoje personalizovane PVC nalepnice spremne za upotrebu.

Izaberite naše PVC nalepnice kako biste istakli svoj proizvod i učinili ga prepoznatljivim, bez obzira na oblik, veličinu ili rok

Vaša poruka će biti jasno i kreativno prenesena, a mi smo tu da vam pomognemo ostvariti vaše ideje i ciljeve, u najkraćem mogućem roku.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Krivolinijski sečene nalepnice
Print Cut(nalepnice nepravilnih oblika). Preko 20 m2. – po upitu
Kolicina Cena
1-5 m2 15-20 €/m2 + pdv
5-10 m2 13 -16 €/m2 + pdv
10-20 m2 12 - 15 €/m2 + pdv


Print + Cut (nalepnice nepravilnog oblika), za količinu preko 20 m2. – po upitu
Dodatni sadržaj

Štampanja Kružnih -Okruglih Nalepnica za Vaš Biznis

Zamislite svaki proizvod koji izađe iz vaše radnje sa vašim prepoznatljivim pečatom - to je moć štampanja kružnih nalepnica. Izrada kružnih nalepnica kao vaša tajne oružja u brendiranju i promociji proizvoda.

Vrhunski Kvalitet Štampe Ekološkim bojama za nezaboravne nalpenice

Izrada kružnih nalepnica garantuje vrhunski kvalitet štampe koji ostavlja trajan utisak. Bez obzira na dizajn ili boje koje odaberete, naša tehnologija štampe osigurava da Vaš brend zasija, nalepnice su bez štetnih mirisa, bez neprijatnih isparenja štampane originalnim bojama na bazi latex tehnologije i dorađane uz vrhunsku preciznost cnc mašinama za obradu.

Različiti Tipovi Lepka za Svaku Površinu

Izrada kružnih nalepnica uključuje izbor različitih tipova lepka, prilagođenih različitim površinama i uslovima. Bez obzira da li želite nalepnicu koja će ostati čvrsto na mestu ili lako se odlepljuje bez ostavljanja tragova, mi imamo rešenje za vas.

Lako Pozicioniranje na Sve Površine

Zaboravite na muke oko pozicioniranja nalepnica. Naše kružne nalepnice se lako lepe i prilagođavaju različitim površinama - paketi, kutije, tegle ili čak računarski monitori. Sve što treba da uradite je da ih zalepite i Vaš brend je tu, primećen. Smao nam recite krajnju namenu i dobićete vrhunsku preporuku kod izbora materijala i lepka.

Pristupačne Cene za Vrhunski Kvalitet

Iako nudimo vrhunski kvalitet, naše cene su pristupačne, čineći izradu kružnih nalepnica pristupačnom za sve. Bez obzira na veličinu vašeg biznisa, možete se osloniti na nas da vam pružimo najbolju vrednost za vaš novac.

Nabavite Vaše Kružne Nalepnice i Izdvojite Se iz Mase!

Ne čekajte da vaš brend bude primećen. Poručite svoje kružne nalepnice danas i započnite put ka jačanju vaše brendove prisutnosti!
Kontaktirajte nas
We create your image ...