Krivolinijski sečene nalepnice

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-krivoliniske-nalepnice-2
Dimenzije: Po upitu
Cena: od 12 - 18 eur/m2

Krivolinijske PVC nalepnice – Vaša kreativnost u željenom obliku (izrada nalepnica za 24-48h)

Radimo štampu nalepnica ekološkim bojama na savremenim mašinama sa cnc doradom u obliku, obezbeđujući visok kvalitet štampe i veliku preciznost prilikom isecanja fgolije u oblicima.

Oblik i dimenzije prilagođavamo vašim zahtevima, tako da dobijate savršeno prilagođene proizvode po odličnim cenama

Naša specijalnost su PVC nalepnice sa konturnim katovanjem ili štancovanjem u nepravilnom obliku prema vašem zahtevu, poznate kao “katovane PVC nalepnice.” Radimo ih na kvalitetnim folijama u punom koloru i optički precizno sečemo u različitim krivolinijskim oblicima.

Primena krivolinijskih samolepljivih nalepnica je široka i raznolika:

Nalepnice za auto: Brendiranje i obeležavanje vozila je efikasna reklamna tehnika koju nudimo sa štampom svih vrsta nalepnica za automobile i druge vrste vozila.
Nalepnice za flaše: Etiketiranje i brendiranje flaša pomaže da vaš proizvod bude prepoznatljiv, a sadržaj flaše privlačniji. Pružamo nalepnice u malim, srednjim i velikim tiražima.
Nalepnice za tegle: Nalepnice u različitim oblicima su odličan način da obeležite ambalažu, pakovanja, tegle i druge proizvode.
Nalepnice za brendiranje gotovih proizvoda: razumemo vašu strast prema dizajnu, stoga radimo zajedno sa vama kako bismo ostvarili vaše kreativne vizije.Rdaimo okrugle nalepnice, providne, nalepnice na metalik folijama…
Naš tim je tu da vam pruži podršku i savete kako bismo zajedno stvorili savršene nalepnice koje će odražavati Vaš brend.
Takođe, ponosno možemo reći da radimo u kratkim rokovima produkcije, što znači da ćete brzo dobiti svoje personalizovane PVC nalepnice spremne za upotrebu.

Izaberite naše PVC nalepnice kako biste istakli svoj proizvod i učinili ga prepoznatljivim, bez obzira na oblik, veličinu ili rok

Vaša poruka će biti jasno i kreativno prenesena, a mi smo tu da vam pomognemo ostvariti vaše ideje i ciljeve, u najkraćem mogućem roku.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...