Kliritna kutija dimenzije 20x20x20cm

Dimenzije: 20 x 20 x 20 cm
Cena: 33 € + pdv

Pleksiglas kutije
u dimenzijama 20 x 20 x 20 cm se proizvode od providnog livenog klirita/pleksiglasa debljine 3mm, a spajanje se radi bezbojnim tečnim lepkom čime dobijamo transparentnu kliritnu kutiju.

Anketne kliritne kutije sa katancem
po zahtevu naručioca u mogućnosti smo da ispručimo kliritne kutije sa bravicom ili katancem uz simboličnu doplatu od 2 eur/komad. Na taj način dobijate zaštitnu sigurnost sadržaja kutije.

Kutija od klirita sa brendingom
ukoliko želite da se uradi brendiranje stranica kutija grafikom u punom koloru, uz simboličnu doplatu od 4 eurpo stranici kutije dobijate brendirane kutije za donacije, nagradne igre, humanitarne akcije…

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Kliritna kutija dimenzije 20x20x20cm
DIMENZIJE MATERIJAL CENA KATANAC ILI BRAVICA ŠTAMPA NA KUTIJI
20x20x20 cm providni klirit 3mm 33 eur + pdv 3 eur + pdv 5 eur + pdv (po stranici)

Napomena:
Cena iz tabele se odnosi na donatorska kutije od providnog – trasnparentnog klirita debljine 3,4,5mm u zavisnosti od veličine kutije , za kutije od belog klirita ili klirita u boji se cene rade prema upitu.Cene iz tabele ne ukljukuju štampu.Ukoliko se brendira više od dve stranice odobravmo popust na štampu od 10 % (popust se obračunava samo na štampu, ne i na kutiju), kutije proizvodimo i u diemnzijam apo zhatevu klijenta i tada se cena formira prema upitu (u odnosu na veličinu kutije, količini, načinu brendiranja).
Kontaktirajte nas
We create your image ...