Led Box Counter

Led Box Counter
Dimenzije: 100 x 100 cm
Cena: 570 eur + pdv

Prosvetljeni LED Box Counter – Vaša svetla tačka na svakom događaju

Prosvetljeni LED Box Counter donosi jedinstvenu notu sjaja i profesionalnosti vašem prostoru na bilo kojem događaju. Ovaj promo pult sa prosvetljenim tekstilnim frontom i drvenom pločom osmišljen je da zadovolji visoke standarde estetike, funkcionalnosti i praktičnosti. Osvetlite svoj brend na svakom događaju uz ovu impozantnu tačku fokusirani na efektnu promociju sa stilom.

Ključne karakteristike:

Prosvetljeni efekat pulta: zahvaljujući ugrađenim LED svetlima, ovaj pult osvetljava vaš brend i poruku, privlačeći pažnju posetilaca i stvarajući elegantan ambijent.
Stabilnost i sklopivost: LED Box Counter je izuzetno stabilan i pruža pouzdanu platformu za promociju i interakciju sa klijentima. Takođe je sklopiv i rasklopljiv za jednostavno postavljanje i transport.
Prenosna torba: dolazi sa prenosnom torbom koja olakšava prenošenje i čuva vaš pult tokom transporta.
Dimenzije: 100 x 100 cm što ga čini veoma uočljivim u prostoru i sasvim dovoljno velikim za kvalitetno pozicioniranje u okviru promocije ili prezentacije.
Brza zamena štampe: ovaj counter je idealan za rebrandiranje jer omogućava brzu i jednostavnu zamenu štampe. To znači da možete ažurirati svoju promotivnu poruku ili brend sa minimalnim naporom.
Fleksibilnost i stabilnost: upotrebom tekstilne fronte i drvene ploče, ovaj pult se prilagođava različitim događajima i može se koristiti za različite svrhe, uključujući promociju proizvoda, prijem gostiju, ili kao info-pult.

Ovaj prosvetljeni LED Box Counter je savršen za sajmove, promocije, događaje i prezentacije

Njegova sposobnost da privuče pažnju i osvetli vaš brend čini ga nezaobilaznim marketinškim alatom. Praktičnost u transportu i zameni štampe čini ga dugoročno vrednim investicijom za vašu kompaniju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...