LEGACY Poslovni ranac

LEGACY Poslovni ranac
LEGACY-Poslovni-ranac-3463810_004
LEGACY-Poslovni-ranac-3463810_003
LEGACY-Poslovni-ranac-3463810_001
Dimenzije: Po upitu
Cena: 84,00 €
Dostupne boje:

LEGACY poslovni, plegantan i profesionalan ranac

Zahtevi poslovnog sveta zahtevaju ne samo efikasnost već i stil, i tu dolazi LEGACY poslovni ranac kao idealan izbor. Sa svojim luksuznim dizajnom i crnom bojom, ovaj ranac odražava sofisticiranost i profesionalnost svog vlasnika.

Prostranost koja pruža funkcioanlnost

Kapacitet ovog ranca od 15″ pruža dovoljno prostora za vaše laptopove, dokumente, kao i druge potrepštine neophodne za uspešno obavljanje poslovnih obaveza. Bez obzira da li ste na putu ili u kancelariji, LEGACY ranac će vas opremiti za svaki poslovni izazov.

Kvalitetan Materijal, Izdržljivost i dugotrajna eksploatacija

Izrađen od najkvalitetnije kože, LEGACY ranac ne samo da odiše luksuzom, već i obezbeđuje izuzetnu izdržljivost. Vaša oprema će biti sigurna i zaštićena u svakom trenutku, bez obzira na uslove putovanja ili radnog okruženja.

Neprikosnoveni dizajn garantuje udobnost prilikom nošenja

Dizajniran sa ciljem da pruži maksimalni komfor, ovaj ranac dolazi sa ergonomski oblikovanim naramenicama koje smanjuju pritisak na ramena čak i tokom dugih perioda nošenja. Vaša udobnost je naš prioritet.

LEGACY – Simbol Prestiža i Funkcionalnosti

LEGACY Poslovni Ranac nije samo modni dodatak, već i praktičan alat za uspeh. Sa svojim spojem stila, prostranosti, kvaliteta i udobnosti, ovaj ranac postaje neizostavan pratilac za svakog poslovnog profesionalca. Odaberite LEGACY i otkrijte novu dimenziju poslovnog stila.

Opšte informacije

Šifra: 34.638.10
Model: LEGACY
Boja: Crna
Pakovanje: 4/1
Neto težina: 0.00 kg
Kapacitet: 15″
Materijal: Koža
Barkod: 8605040071113

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...