Lojaliti program sa stalne klijente (marektinške agencija, firmopisce i kolege koji rade štampu za dalju prodaju)

Za naše stalne klijente, marketinške agencije, kolege firmopisce i firme koje rade dalju prodaju kao i za strateške partnere kojima smo uvek prva opcija kada je u pitanju štampa i reklamni materijal nudimo vrlo atraktivne cene, fleksibilne uslove saradnje, svaku vrstu pomoći i konsaltinga u pronalaženju najboljeg rešanja.

1400 m2 poslovnog prostora, preko 25 mašina i 30 zapolsenih kolega su Vama na rapsolaganju

Naša poslovna politka za zasniva na principu da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta uz poštovanje zadatih rokova.Iskoristite tehnologiju, iskustvo i znanje kako bi došli do rešenja za Vaše potrebe u segmetnu reklamnog materijala, digitalne štampe, poslovnih poklona, potrebama za jarbolima, zastavama ili proizvoda od klirita.

Razvoj proizvoda iz sopstvene proizvodnje, ako nema izlogu pitajte, možda ima u radnji

Firma postoji na tržištu od 2002 godine (najpre kao s.r. i nakon toga kao d.o.o.) i ostvarili smo saradnju sa velikim brojem klijenta širom regiona sa kojima svakodnevno tražimo najbolja rešenja za krajnje korisnike pa Vas pozivamo da se upoznamo i napravimo najbolji model za dugoročnu poslovnu sradanju u zajedničkom poslovnom interese.Permanentno ulganje u proizvopdne kapacitete, tehnologiju, ljude i softvere je rezultiralo razvojem ogromnog broja custom proizvoda kjoji su skrojeni prema potrebama naših klijenata.

Kontaktirajte nas
We create your image ...