LONDON Rokovnik formata B5

LONDON Rokovnik formata B5
Dimenzije: 17.5 x 24.5cm
Cena: 4,59 €
Dostupne boje:

London Rokovnik formata B5 – Elegancija i praktičnost

London rokovnik formata B5 je savršen saveznik za organizaciju i beleženje važnih trenutaka u vašem životu. Sa dimenzijama od 17.5 x 24.5cm, ovaj rokovnik nudi dovoljno prostora za vaše beleške, planove i ideje. Dostupan je u nekoliko atraktivnih boja, uključujući crnu, plavu, crvenu, braon i srebrnu, tako da možete odabrati onu koja najbolje odražava vaš stil.

Korica – Kombinacija stila i otpornosti

Korica ovog rokovnika izrađena je od visokokvalitetnog PU materijala, što ne samo da pruža sofisticiran izgled, već i čini rokovnik izdržljivim. Korica je pogodna za sito štampu i suvi žig, a dekorisana je riknom u jednobojnom termo materijalu, što doprinosi eleganciji dizajna.

Knjižni Blok – sadržajan i praktičan

Rokovnik dolazi sa knjižnim blokom koji nije datiran, što znači da možete početi da ga koristite u bilo kojem trenutku. Knjižni blok ima 240 strana i štampan je na belom ofsetnom papiru debljine 80 g/m2. Prvi deo knjižnog bloka sadrži prostor za unos ličnih podataka, trogodišnji kalendarijum, mesečni planer, informacije o vremenskim zonama, mernim jedinicama, rastojanjima između gradova Evrope i regiona, svetske pozivne brojeve, kao i poštanske i pozivne brojeve u regionu. Dodatno, na zadnjem delu knjižnog bloka nalazi se auto karta Evrope u koloru, obuhvatajući 16 strana, što je posebno korisno za one koji često putuju.

London Rokovnik formata B5 odlikuje se spojem stila, praktičnosti i kvaliteta

pružajući vam savršen alat za organizaciju i beleženje važnih trenutaka u vašem poslu životu. Bez obzira da li ga koristite za poslovne sastanke, lične beleške ili planiranje putovanja, ovaj rokovnik će vam pomoći da ostanete organizovani i stilizovani.
Izbor boja i kvalitet materijala čine ga i odličnim poklonom za vaše najbliže.

Opšte informacije

Šifra: 60.939.20
Model: LONDON
Brend: PRO BOOK
Boja: Crna, Plava, Crvena, Braon, Srebrna
Dimenzije: 17.5 x 24.5cm
Pakovanje: 10
Neto težina: 0.57 kg
Materijal: Termo osetljiva eko koža
Tema: Napravljeno u Evropi
Format: B5
Vrsta papira: Krem

Informacije o štampi

Štampa: Digitalna, Laser, Sito, Suvi žig

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...