LUX BLACK ROLO BANERI 85 x 200 cm

Dimenzije:85 x 200 cm
Cena:75 €+ PDV

LUX BLACK ROLO BANERI 85 x 200 cm pogledajte upustva i rasklop za pripremu štampe (ovde)
Izrada i prodaja ROLL UP BANERA u svim dimenzijama. Odlična cena i krtatak rok isporuke do 24h od potvrde posla. Konstrukcija rolo baneri je evropskog porekla, a štampa se radi na polipropilenu (materijal koji je otporna na rolanje u mehnaizam).Uz svaki rolo baner isporučjemo i torbu od šoteksa vrhunskog kvaliteta.

Standardni rolo baner – kada pričamo o standardnim dimenzijama rolo baner panoa onda se podrazumeva da je to rolo pano 85 cm x 200 cm. Ovaj model spada u red najteražnijih pa saim tim i najprodavanijih modela baner panoa. Štampa ROLL UP BANERA radi se na polipropilenskom platnu izuzetnih karakteritika (ovo platno je vrlo elastično, ne puca i namenjeno je za uvlačenje i izvlačenje iz konstrukcije bez oštećenja materijala i boje) u foto kvalitetu.

Karatak rok izrade (24h), izuzetan kvalitet štampe, dobra stabilnost konstrukcije i niska finalna cena proizvoda su prodajni aduti kada je u pitanju reklamni rolo pano. Praktično, ekonomično, efikasno i mobilno rešenje za isticanje svih vrsta reklamnih poruka.

Dodatni sadržaj:

LUX BLACK ROLO BANERILUX BLACK ROLO BANERI LUX BLACK ROLO BANERI

Preporučeni dodaci

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...