LUX Rolo Baneri 85 x 200 cm

Dimenzije: 85 x 200 cm
Cena: 75 €+ PDV

Uvoz, štampa i prodaja ROLL UP BANERA u svim dimenzijama

Odlična cena i krtatak rok isporuke do 24h od potvrde posla. Konstrukcija rolo baneri je evropskog porekla, a štampa se radi na polipropilenu (materijal koji je otporna na rolanje u mehnaizam).Uz svaki rolo baner isporučjemo i torbu od šoteksa vrhunskog kvaliteta.

Standardni rolo baner

kada pričamo o standardnim dimenzijama rolo baner panoa onda se podrazumeva da je to rolo pano 85 cm x 200 cm. Ovaj model spada u red najteražnijih pa samim tim i najprodavanijih modela baner panoa. Želite da Vaša reklamna poruka dominira prostorom i ostavi neizbrisiv utisak? Naši Roll Up baneri su odgovor na sve vaše potrebe.

Štampa ROLL UP BANERA ekološki ispravim bojama Latex tehnologijom štampe

radi se na polipropilenskom platnu izuzetnih karakteritika (ovo platno je vrlo elastično, ne puca i namenjeno je za uvlačenje i izvlačenje iz konstrukcije bez oštećenja materijala i boje) u foto kvalitetu.Brinemo o našoj planetu,održivosti i zaštiti okoline zato koristimo ekološke boje za štampanje. Možete biti ponosni na svoj baner i doprineti zaštiti okoline.

Karatak rok izrade (24h), izuzetan kvalitet štampet, Svaki Roll Up banner dolazi s besplatnom visokokvalitetnom torbom za lakše nošenje i čuvanje

dobra stabilnost konstrukcije i niska finalna cena proizvoda su prodajni aduti kada je u pitanju reklamni rolo pano. Praktično, ekonomično, efikasno i mobilno rešenje za isticanje svih vrsta reklamnih poruka.

Vrhunska Aluminijumska Konstrukcija za stabilnost i dominaciju u prostoru

Naši Roll Up baneri su podržani izuzetno kvalitetnim aluminijumskim konstrukcijama. Ova aluminijumska konstrukcija ne samo da daje vašem baneru izvanrednu stabilnost, već mu takođe omogućava da dominira prostorom, privlačeći pažnju svih prisutnih.

Montaža, Demontaža i mobilnost – Lako kao Nikada Pre!

Sa našim Roll Up bannerima, montaža je brza i jednostavna, traje svega 30 sekundi. To znači da možete postaviti svoj banner bilo gde i bilo kada. Idealni su za promocije na sajmovima, konferencijama, seminarima, prodajnim salonima i izložbenim prostorima. Brzo se postavljaju i lako prenose, čineći ih savršenim alatom za reklamiranje vašeg brenda ili novih proizvoda.

Visokokvalitetna latex štampa za Besprekoran Izgled

Naši Roll Up baneri su poznati po izvanrednom kvalitetu štampe. Vaša poruka će biti prikazana u punom sjaju zahvaljujući visokoj rezoluciji i živim bojama.

Višestruka Upotreba i Mogućnost zamene štampe, jedna konstrukcija za veliki broj promocija

Konstrukcija Roll Up banera je izuzetno izdržljiva i može se koristiti više puta. Po potrebi, možete lako zameniti grafiku na baneru bez potrebe za kupovinom nove konstrukcije. To je ekonomičan i praktičan način da održite svež i aktuelan izgled vašeg Roll Up bannera.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
LUX BLACK ROLO BANERI LUX BLACK ROLO BANERI LUX BLACK ROLO BANERI
Kontaktirajte nas
We create your image ...