Magnetne table, Bele zidne piši – briši table za crtanje i pisanje

Magnetne table ili piši – briši table

ove table su sastavni deo kancelarija, sala za sastanke, izložbenih salona i predstavaljaju efektno pomagalo u svakodnevnom radu.

Magnetne table sa štampom u više dostupnih dimenzija

Magnetne table možemo brendirati logotipom Vaše kompanije ili brendovima koje zastupte u više različitih tehnika štampe čime dobijamo lep enterijerski detalj. Piši – briši table su dostupne u više različitih dimenzija, a nudimo i kompletan program dodatne opreme (sunđere, markere, sredstva za čićenje tabli, papirne blokove…).

Isporuka ili slanje magnetnih piši – briši tabli za kancelarije

Sve table su pakovane u zaštitnu foliju i potom u kutiju od hrono kartona pa su vrlo pogodne za transport ili slanje brzom poštom. Table imamo na stanju i vrlo brzo ih isporučujemo ili šaljemo na adresu naručioca.

Široka upotrebna vrednost

Magnetne table za pisanje i crtanje su odličan proizvod za svaku kancelariju, salu za sastanke, izložbeni salon kao i za svaki prostor za prezentacije i promocije proizvoda ili usluga. Piši – briši table su našle odličnu primenu i na kongresima, seminarima, mogu da zamene oglasne panele, za promociju dnevne ponude u restoranima i kafićima…

Odlične cene, vrhunski kvalitet, dobar lager i brza isporuka su naš poziv za saradnju- očekujemo Vaše upite !

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...