Magnetni stikeri

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-magnetni-stikeri-2
magnetni-stikeri-magnetni-stikeri-1
magnetni-stikeri-magnetni-stikeri-2
smagnetni-stikeri-magnetni-stikeri-4
magnetni-stikeri-magnetni-stikeri-3
Dimenzije: Po upitu
Cena: od 30 - 35 eur/m2

Magnetni stikeri proiozvoidnja i prodaja u diemnzijama i obliku po želji

magneti se rade na magnetnim folijama i koriste se za brendiranje vozila, reklamni program ili suvernirski program. Magentni stikeri se štamaju direktno ili indirektno kaširanjem pvc folije na magnetnu foliju u zavisnosti od tiraža i kompleksnosti upita.

Magnetna folija + vrhunska štampa + cnc sečenje = vrhunski magnetni stiker

Proizvodimo sve vrste magnetnih stikera u oblicima i diemnzijama po želji klijenata, sa ili bez laminatne zaštite grafike.
Cene magnetnih stikera zavise od debljine magneta, količine i veličine poručenih stikera, od načina isecanja (pravolinijsko ili krivolinijsko isceanje – štancovanja ili cnc siecanja).

Visokokvalitetni stikeri za brendiranje i dekoraciju sa širkom primenom

Široka namena magnetnih stikera kao što je : izrada magnetnih stikera sa poersonalizacijom, unikatni magnetni stikeri, stikeri za automobile, frižidere, reklamni stikeri, stikeri za nrendiranje, unutrašnju ispoljašnju dekoraciju modernog dizajna u veličini i oblku po želji.

Cena magentnih stikera

Okvirna cena je 30- 35 eur/m2, a za preciznu ponudu očekujemo Vaše konkretne upite. Minimalna količina za obračun je 0,35 m2.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...