MAGNOTE Portfolio sa notesom A5

Dimenzije: 16.5 x 23 x 2.2
Cena: 45,00 €

Portfolio Magnote sa notesom

jedinstven proizvod koji kombinuje stil, funkcionalnost i tehnološke inovacije. Ovaj portfolio je savršen pratilac za profesionalce i organizovane pojedince koji žele da budu korak ispred u svom radu i putovanjima.

Kompaktna veličina A5 formata

Portfolio ima tekstilnu oblogu koja pruža sofisticirani izgled i prijatan osećaj pri dodiru. Njegova kompaktna veličina A5 omogućava vam da ga lako nosite sa sobom, dok istovremeno pruža dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Notes sa ugrađenim bežičnim punjačem

Jedna od ključnih funkcija ovog portfolija je ugrađeni bežični punjač. Sa ovim naprednim dodatkom, možete jednostavno i bežično puniti svoj pametni telefon ili drugi uređaj koji podržava bežično punjenje. To vam omogućava da ostanete povezani i produktivni tokom celog dana, bez brige o pražnjenju baterije.

Notes portfolio sa pomoćnom baterijom od 8000 mAh

Ova snažna baterija vam omogućava da napunite svoje uređaje čak i kada niste u blizini strujnog priključka. To je posebno korisno tokom putovanja ili kada se nalazite na mestima gde nije dostupna električna energija.

Magnote portfolio sa notesom A5 je kombinacija stila, funkcionalnosti i tehnoloških inovacija

Portfolio takođe ima postolje za telefon, koje vam omogućava da postavite svoj telefon u uspravan položaj i lako pratite sadržaj ili koristite video konferencije. Dodatni džepovi pružaju dovoljno prostora za vaše poslovne kartice, dokumente, USB kablove i druge sitnice koje želite da imate pri ruci. Tu je i držač za olovku, tako da uvek možete zapisati važne beleške ili ideje.

OPŠTE INFORMACIJE

Šifra: 34.465.11
Model: MAGNOTE
Boja: Tamno siva
Dimenzije: 16.5 x 23 x 2.2
Pakovanje: 20/1
Neto težina: 0.50 kg
Kapacitet: 8.000 mAh

INFORMACIJE O ŠTAMPI

Preporučena vrsta štampe: Digitalna
Preporučena dimenzija štampe: 9 x 4

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...