Matrix pametni sat

Dimenzije: 5 x 4 x 1.5 cm
Cena: 26,50 €

Power Watch MATRIX Pametni Satovi: Pratimo Svaki Korak za Lakši Život!

Tražite idealan poklon za vaše klijente i zaposlene? Power Watch MATRIX pametni satovi su savršeno rešenje. Ovi pametni gedžeti ne samo da prate svaki korak, već i dodaju dozu tehnološke elegancije vašem životu.

Karakteristike:

Sveobuhvatno Praćenje Zdravlja: Matrix pametni satovi idu korak dalje od običnih satova. Pored praćenja vremena, oni prate i vaše zdravlje. Merenje pulsa i krvnog pritiska pruža vam dragocene informacije o vašem blagostanju.

Sportski Režim: Za one koji vode aktivan životni stil, Matrix satovi su idealan saputnik. Precizno brojanje koraka i kalorija omogućava vam da pratite svoje sportske aktivnosti i ciljeve.

Elegantan Dizajn: Sa dimenzijama od samo 5 x 4 x 1.5 cm, Matrix satovi su kompaktni i laki za nošenje. Crna boja dodaje dozu sofisticiranosti i može se lako uklopiti sa svakodnevnim ili poslovnim izgledom.

Bluetooth Povezivost: Povežite Matrix sat sa svojim pametnim telefonom putem Bluetooth tehnologije i dobijte obaveštenja o pozivima, porukama i društvenim mrežama direktno na vašem satu.

Poklon Pakovanje: Matrix satovi dolaze u atraktivnom poklon pakovanju, čineći ih savršenim poklonom za vaše klijente ili zaposlene.

Matrix pametni satovi se mogu prilagoditi vašem brendu i personalizovati digitalnom štampom

Dodajte svoj logo ili poruku kako biste stvorili trajan utisak kod vaših korisnika ili zaposlenih.Odlučujući se za Power Watch MATRIX pametne satove, donosite izbor koji kombinuje stil, tehnologiju i brigu o zdravlju. Poklonite Vašim klijentima i zaposlenima poklon koji će svakodnevno koristiti i koji će ih podsećati na vašu posvećenost njihovom dobrobiti.

OPŠTE INFORMACIJE

Šifra: 37.839.10
Model: MATRIX
Brend: PIXO
Boja: Crna
Dimenzije: 5 x 4 x 1.5 cm
Pakovanje: 100/1
Dodatna oprema: Bluetooth, Poklon pakovanje

INFORMACIJE O ŠTAMPI

Preporučena vrsta štampe: Digitalna

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-swa-tim-MATRIX-Pametni-sat-3783910_002 Crna
reklamni-materijal-swa-tim-MATRIX-Pametni-sat-3783910_003 Pakovanje
Kontaktirajte nas
We create your image ...