Melirana torba za kupovinu BLOOM

Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,39 €

Bloom melirana torba za kupovinu je višenamenski i ekološki prihvatljiv proizvod

Ovaj ekološki materijal koji ne samo da je praktičan za svakodnevnu upotrebu, već i odličan za brendiranje vaše firme ili organizacije. Ova torba nudi mnoge prednosti, sa ovom torbom, vaša poruka će putovati svuda gde je torba nosi, čineći je izuzetnim marketinškim alatom.

Materijal:

Izrađena od 70% pamuka i 30% poliestera, Bloom torba kombinuje prirodne i sintetičke materijale kako bi pružila trajnost i praktičnost. Ovaj materijalni odnos osigurava da torba bude izdržljiva i otporna na habanje.

Dimenzije:

Sa dimenzijama od 38 x 42 cm, Bloom torba je dovoljno prostrana da primi veći broj kupljenih proizvoda i namirnica. Ove dimenzije je čine idealnom za svakodnevnu upotrebu, bilo da idete u kupovinu, na plažu, ili na posao.

Ručke:

Torba dolazi sa udobnim ručkama dimenzija 70 x 2.5 cm koje omogućavaju lako nošenje. Ove ručke su dovoljno duge da se torba nosi preko ramena, što dodatno povećava praktičnost.

Štampanje:

Bloom torba je idealna za brendiranje vaše firme ili organizacije. Preporučena dimenzija štampe je 22 x 15 cm, i kao takva, omogućava vam da jasno istaknete svoj logo ili poruku. Preporučene metode štampe su sito štampa ili preslikači, što obezbeđuje visokokvalitetan i dugotrajan otisak.

Bloom melirana torba za kupovinu je praktičan i ekološki osvešćen izbor za reklamni proizvod. Nudi korisnicima funkcionalnost i komfor, dok vama pruža efikasan način za promociju vaše firme ili organizacije.

Opšte informacije

Materijal: 70% pamuk, 30% poliester
Dimenzija: 38 x 42 cm Ručke: 70 x 2.5 cm
Pakovanje: 250/50
Preporučena dimenzija štampe: 22 x 15 cm
Preporučena štampa: sito, preslikač

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-torba-za-kupovinu-BLOOM-boja-bež Bež
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-torba-za-kupovinu-BLOOM-boja-crna Crna
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-torba-za-kupovinu-BLOOM-boja-crvena Crvena
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-torba-za-kupovinu-BLOOM-boja-plava Plava
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-torba-za-kupovinu-BLOOM-štampa Štampa
Kontaktirajte nas
We create your image ...