MILTON Poslovni ranac

MILTON-Poslovni-ranac-3429511_004
MILTON-Poslovni-ranac-3429511_003
MILTON-Poslovni-ranac-3429511_001
Dimenzije: 44 x 33 x 12 cm
Cena: 34,00 €

Poslovni ranac “MILTON” od brenda “BRUNO”

ranac u tamno sivoj boji je elegantan i praktičan ranac namenjen modernim poslovnim profesionalcima koji cene stil i funkcionalnost. Sa svojim sofisticiranim dizajnom, ovaj ranac je idealan za svakodnevnu upotrebu u poslovnim sredinama.

Odlična organizacija unutrašnjeg dela ranca

Glavni odeljak ranca je prostran i omogućava vam da organizujete sve potrebne poslovne i lične stvari. U unutrašnjosti ranca nalaze se posebno naloženi odeljci koji su namenjeni za vaš tablet i laptop veličine ekrana do 15 inča. Vaši uređaji će biti bezbedno zaštićeni tokom putovanja i svakodnevnih aktivnosti.

Ranac poseduje i USB konektor

Jedna od ključnih karakteristika ovog ranca je ugrađeni USB konektor koji vam omogućava da lako punite svoje mobilne uređaje dok ste u pokretu. Bez obzira na to da li je vaš telefon ili tablet na izmaku baterije, ovaj ranac će vam omogućiti da ostanete povezani i produktivni.

Sigurnosna pregrada za važan sadržaj i dodatni osećaj sigurnosti

Osim toga, “MILTON” ranac sadrži skriveni džep sa rajsferšlusom pozadi, koji je dizajniran da obezbedi dodatnu sigurnost i privatnost. Ovaj džep vam pruža mogućnost da lako pristupite vašim vrednim stvarima, poput novčanika, dok ste u pokretu, a istovremeno štiti od mogućih krađa ili neželjenog pristupa.

Poslovni ranac kao praktičan i funkcionalan poslovni poklon sa štampom je uvek dobar izobor

Uz “MILTON” ranac, praktičnost i stil idu zajedno. Bez obzira da li idete na sastanak, u kancelariju ili na poslovno putovanje, ovaj ranac će vam omogućiti da sve vaše potrebne stvari budu organizovane i na dohvat ruke. Sa odvojivom USB dodatnom opremom, bićete spremni da ostanete povezani i efikasni bez obzira na okolnosti.

Opšte informacije

Šifra: 34.295.11
Model: MILTON
Brend: BRUNO
Boja: Tamno siva
Dimenzija: 44 x 33 x 12 cm
Pakovanje: 10/1
Dodatna oprema: USB konektor
Performanse: Vodootporno
Barkod: 8605040043158

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Preslikač, Sito

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...