MOBILNA ZASTAVA JEDRO 60x360cm

Dimenzije: 60x360m
Cena: 108 € + pdv

MOBILNA ZASTAVA ZA PROMOCIJE, OZNAČAVANJE I PREZENTACIJE :

Veliki izbor modela za prezentacije u različitim visinama sa postoljem koje je adekvatno za svaku podlogu. Reklamne zastave radimo na materijalima evropsskih dobavljača, a štampamo ih orignalnim i ekološki ispravnim bojama na mašianam poslednje generacije.

Mobilne zastave proizvodnja i prodaja – odlične cene – vrhunski kvalitet štampe i odlična stabilnost pokretnih konstrukcija

Pored štampe radimo i kompletnu doradu u skladu sa namenom zastava ili upitima naručioca. Dobra i kvalitetna dorada je vrlo važna za dugotrajnost zastava, naraočito u spoljnim uslovima korišćenja pa je naš akcenat uvek na kvalitetnoj finalnoj doradi.

Zastave za promocije – prodaja i proizvodnja

Swa Tim – radi direktnu proizvodnju svih vrsta zastava u najkraćem roku realizacije posla od porudžbine do isporuke za 48h.

Štampanje reklamnih zastava po odličnim cenama

Se radi originalnim bojama za spoljašnje korišćenje na materijalima koji su prilagodjeni za korišćenje u spoljašnjim uslovima.

Dorada zastava prema zahtevu klijenta

U doradi odštampanih materijala se koristi savremena tehnologija, kvaliteten repromaterijal i iskusni doradni radnici u proizvodnji sa višegodišnjim radnim iskustvom u doradi zastava.

U cenu je uključeno: štampa u punom koloru, konstrukcija, postolje i prenosna torba.
Rok izrade 24-48h : od dostave grafičkog rešenja za štampu i potvrde posla od strane našeg prodajnog savetnika.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Dodatni sadržaj:
MOBILNA ZASTAVA JEDRO
Kontaktirajte nas
We create your image ...