MOBILNA ZASTAVA JEDRO 60x410cm

Dimenzije: 60x410m
Cena: 108 € + pdv

MOBILNA ZASTAVA ZA PROMOCIJE, OZNAČAVANJE I PREZENTACIJE :

Veliki izbor modela za prezentacije u različitim visinama sa postoljem koje je adekvatno za svaku podlogu. Reklamne zastave radimo na materijalima evropsskih dobavljača, a štampamo ih orignalnim i ekološki ispravnim bojama na mašianam poslednje generacije.

Mobilne zastave proizvodnja i prodaja – odlične cene – vrhunski kvalitet štampe i odlična stabilnost pokretnih konstrukcija

Pored štampe radimo i kompletnu doradu u skladu sa namenom zastava ili upitima naručioca. Dobra i kvalitetna dorada je vrlo važna za dugotrajnost zastava, naraočito u spoljnim uslovima korišćenja pa je naš akcenat uvek na kvalitetnoj finalnoj doradi.

Zastave za promocije – prodaja i proizvodnja

Swa Tim – radi direktnu proizvodnju svih vrsta zastava u najkraćem roku realizacije posla od porudžbine do isporuke za 48h.

Štampanje reklamnih zastava po odličnim cenama

Se radi originalnim bojama za spoljašnje korišćenje na materijalima koji su prilagodjeni za korišćenje u spoljašnjim uslovima.

Dorada zastava prema zahtevu klijenta

U doradi odštampanih materijala se koristi savremena tehnologija, kvaliteten repromaterijal i iskusni doradni radnici u proizvodnji sa višegodišnjim radnim iskustvom u doradi zastava.

U cenu je uključeno: štampa u punom koloru, konstrukcija, postolje i prenosna torba.
Rok izrade 24-48h : od dostave grafičkog rešenja za štampu i potvrde posla od strane našeg prodajnog savetnika.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
MOBILNA ZASTAVA JEDRO
Kontaktirajte nas
We create your image ...