MOBILNA ZASTAVA STRELA 240x66cm

Dimenzije: 277x66cm
Cena: 84 €+ PDV

BEACH FLAG STRELA je pokretna mobilna zastava pravougaonog oblika, u kompletu sa ovom zastavom dolazi fiber glas konstrukcija (montažno – demontažana), prenosna torba, zastava u obliku pravougaonika i postolje (držač) konstrukcije zastave.
Štampa je uv i vodotporna, radi se tehnikom digitalne sublimacione štampe originalnim bojama na mašinama nove generacije, a kompletna dorada šivenjem se odvija u našem doradnom centru se odvija u skladu sa standardima i namenom korišćenja zastave u spoljašnjim uslovima.
SWA TIM Vam nudi veliki izbor pokretnih tekstilnih mobilnih displej sistema za sve vrste dekoracije, a ovo je edan od dostupnih modela iz naše bogate ponude promotivnih displeja. Za svaku vrstu pomoći oko rasklopa, tehničkih pitanja ili porudžbine naš proidajni tim Vam rado stoji na raspolaganju.
Indoor ili outdoor upotreba – ovaj proizvod je namenjen za spoljašnje i unutrašnje korišćenje pa je idealan reklamni dislej za sve vrste promotivnih aktivnosti u zatvorenom i otovrenom prostoru.

Dimenzija zastave: 66x240m
Cena zamene zastave: 32 eur+pdv

U cenu je uključena štampa i postolje

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
MOBILNA ZASTAVA - STRELA
Kontaktirajte nas
We create your image ...