MOBILNE ZASTAVE SHARK 60x220cm

Dimenzije: 60x260cm
Cena: 84 €+ PDV

ŠARK baner ili Šark zastava je dobio naziv po obliku reklamne zastave. Štampa se radi digitalnom sublimatik tehnikom u punom koloru na poliesterskom platnu. Digitlani print se radi jednostrano, a vidljiva je dvostrano (druga strana se čita u ogledalu) sa podjednako dobrim intezitetom boje i vidljivošću printane zastave.
Konstrukcija Schark zastave oid aluminijuma i fiberglasa, vrlo je savitljiva i pogodna za spoljašnje uslove korišćenja pri jakim vetrovimam ali i za unutrašnje promocije, sajmove, prezentacije…
Mobilna reklamna zastava je poptuno sklopivo-sklopiva, izuzetno lako prenosna, svaki element je upakovan u prenosne torbe i staju u prtljažnik svakog putničkog automobile.
Rebrendiranje Schark zastava laka zamena štampe (rebrendiranje) omogućava korišćenje jedne konstrukcije za više različitih vizuala i samim tim promocije i prezentacija. Izaberite model, oblik i visinu koja će istaći Vašu reklamu na najbolji način, kupujte od proizvođača iz prve ruke uz najbolji odnos cena/kvalitet/rok.
SWA TIM nudi 4 različita oblika pokretnih zastava u više različitih visina, sa velikim izborom postolja za sve vrste podloga pri sopljašnjim i unutrašnjim uslovima korišćenja.

U cenu je uključena štampa u punom koloru, konstrukcija, postolje.
Rok izrade 24-48h od dostave grafičkog rešenja za štampu.

Dimenzija zastave: 60x220m
Cena zamene zastave: 35 eur+pdv
Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
MOBILNE ZASTAVE SHARK
Kontaktirajte nas
We create your image ...