Mobilne strela zastave, zastave za plažu i sneg, pokretne beach flag zastave sa postoljem

beach flag zastave pravougaonog oblika koji oblikom i visinom dominira u prostoru i promoviše Vaš brend na najbolji mogući način. Ovaj model možemo da Vam ponudimo u tri različite veličine.

Štampanje moblinih zastava

Štampa se radi na poliester materijalima (jedostrano štampano, a dvostrano vidljivo stim da se druga strana printa čita kao u ogledalu). Pokretne zastave ili žargonski generčino nazvane bič flag zastave su idealan proizvod za spoljašnje promocije i prezentacije kao i za spoljašnju dekoraciju i obeležavabje poslovnog prostora.

Proizvodnja i prodaja svih vrsta promotivnih beach flag zastava

SWA TIM štamparija Beograd – Zemun Vam nudi vrhuinski kvalitet štampe na fabrički testiranim materijalima koji su otporni na atmosferske uticaje, štampa se radi originalnim bojama koje su termo fiksirane pa je štampa uv i vodotporna.

Kvalitetna konstrukcija + vrhunska štampa = odlična promotivna zastava

Konstrukcije koje koristimo za sve promo displeje su atestirani na korišćenje pri spoljašnjim vremenskim uslovima, sama štampana komunikacija se lako i brzo može zameniti. Ove konstrukcije sa lako i brzo sklopive i rasklopive, a cela konstrukcija je spakovana u tobicu i veoma je laka za transport, skladištenje i prenošenje.

Rok proizvodnje Beach Flag reklamnih zastava je 24 – 48h

Proizvodnja reklamnih zastava se vrši savremenom tehnologijom sublimatik štampe na tekstilnoj rolni sa dodatnom termofikasacijom boje (čime zastava postaje upotrebljiva kako za spoljašnje tako i za unutrašnje korišćenje). Nakon procesa štampe zastava se dorađuje i ojačava šivenjem čime postaje spremna za upotrebu.

U cenu mobilnih zastava je uključeno postolje + konstrukcija + štampana zastava (bez skrivenih troškova).

Kontaktirajte nas
We create your image ...