MOKA porcelanska šolja

reklamni-materijal-keramika-i-staklo-MOKA-boja-bela
Dimenzije: Po upitu
Cena: 1,15 €

Moka Porcelanska Šolja: Savršen Spojelegancije i Funkcionalnosti

Uvedite stil i kvalitet u svakodnevni ritual ispijanja kafe ili čaja sa Moka Porcelanskom Šoljom
Ovaj proizvod se izdvaja svojom jednostavnošću i elegancijom, pružajući vam nezaboravno iskustvo uživanja u vašim omiljenim napicima.

Idealne Dimenzije za Svaku Priliku: Moka šolja ima kapacitet od 275 ml, sa dimenzijama Ø 8 cm x 8.8 cm, što je čini idealnom za različite vrste napitaka. Njen oblik je dizajniran tako da savršeno leži u ruci, pružajući udobnost i lakoću korišćenja.

Pakovanje i Dostupnost: Dolazi u pakovanju od 48 komada, podeljenih u 12 komada po podpakovanju. Ova organizacija omogućava lakše rukovanje i distribuciju, čineći je praktičnom za kafiće, restorane, kao i za korporativne poklone.

Personalizacija kroz Štampu: Sa preporučenim dimenzijama štampe od 4 x 4 cm, Moka porcelanska šolja pruža fantastične mogućnosti za personalizaciju. Bilo da je reč o tampon štampi ili preslikaču, možete lako dodati vaš logo, slogan ili bilo koji dizajn koji će vašu šolju učiniti jedinstvenom.

Visokokvalitetni Materijal: Izrađena od fine porcelanske keramike, ova šolja odlikuje se visokim kvalitetom i dugotrajnošću. Njen klasičan dizajn i čvrsta struktura garantuju da će zadržati svoj izgled i funkcionalnost kroz dugotrajnu upotrebu.

Opšte informacije

Dimenzija: Ø 8 cm x 8.8 cm
Pakovanje: 48/12
Preporučena dimenzija štampe: 4 x 4 cm
Preporučena štampa: tampon, preslikač.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-moka-boja-bela Bela
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-moka-stampa Preporučena štampa
Kontaktirajte nas
We create your image ...