MOMENTO C MINI Šolja za espresso

MOMENTO C MINI Šolja za espresso
MOMENTO-C-MINI-solja-za-espresso-4414130_001
MOMENTO-C-MINI-solja-za-espresso-4414110_001
Dimenzije: Po upitu
Cena: 1,65 €
Dostupne boje:

MOMENTO C MINI Šolja za Espresso: Savršena Harmonija Stila i Funkcionalnosti

Zaronite u svet jednostavnosti i elegancije sa našom MOMENTO C MINI šoljom za espresso. Ovaj model, koji dolazi u crnoj i crvenoj boji, predstavlja simbol vrhunskog dizajna i praktičnosti uživanja u omiljenom napitku.

Dizajn i Materijal Espesso šolja: Šolja je oblikovana kao spoj između suptilnosti i izdržljivosti, pružajući vam ne samo estetski užitak već i sigurnost u kvalitet. Izrađena od visokokvalitetne keramike, MOMENTO C MINI šolja odiše elegancijom i postojanošću, čineći je idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Kapacitet i Dimenzije šolje za esspreso : Sa kapacitetom od 100 ml, ova šolja omogućava savršeno doziranje vašeg omiljenog espressa. Dimenzije štampe od 3 x 2.5 cm pružaju dovoljno prostora za personalizaciju, dodajući lični pečat svakom iskustvu konzumacije.

Prilagođena Štampa na kremaičkim šoljama: Sa preporučenim vrstama štampe kao što su pečenje preslikača i tampon tehnika, imate mogućnost da dodate svoj brend ili personalni dizajn na ovu šolju, čineći je idealnim promotivnim materijalom ili poklonom za vaše klijente, zaposlene ili voljene osobe.

Uživajte u svakom gutljaju sa MOMENTO C MINI šoljom za espresso

spojem funkcionalnosti, stila i personalizacije koji će dodati dodatnu notu užitka vašoj kafi, a Vaš pouzdan dobavljač je SWA TIM štamparija Beograd -Zemun.

ključne reči :

Opšte informacije

Šifra: 44.141.10
Model: MOMENTO C MINI
Boja: Crna, Crvena
Pakovanje: 36/6
Neto težina: 0.00 kg
Kapacitet: 100 ml
Materijal: Keramika
Barkod: 8605040098820

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Pečenje preslikača, Tampon
Preporučena dimenzija štampe: 3 x 2.5 cm

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...