MOMENTO C Šolja za cappuccino

MOMENTO C Šolja za cappuccino
MOMENTO-C-solja-za-cappuccino-4414010_001
MOMENTO-C-solja-za-cappuccino-4414030_001
Dimenzije: Po upitu
Cena: 1,95 €
Dostupne boje:

MOMENTO C Šolja za Cappuccino

Uživajte u svakom trenutku ispijanja cappuccina uz našu MOMENTO C šolju. Ovaj model, dostupan u crnoj i crvenoj boji, predstavlja idealan spoj elegancije i funkcionalnosti za vaše iskustvo ispijanja omiljenog napitka.

Dizajn i Materijal Capuccino šolja za pravi ukus sa stilom: MOMENTO C šolja ističe se svojim sofisticiranim dizajnom i vrhunskom izradom od keramike. Njena elegantna forma doprinosi užitku cappuccina, dok keramički materijal osigurava trajnost i kvalitet koji traje.

Kapacitet i Dimenzije Capucciono šolje: Sa kapacitetom od 150 ml, ova šolja omogućava savršeno doziranje vašeg omiljenog cappuccina. Prostrane dimenzije omogućavaju vam da uživate u svakom gutljaju bez kompromisa.

Personalizacija Štampe na kremičkim šoljama za Capuccino: Preporučene vrste štampe, poput pečenja preslikača i tampon tehnike, omogućavaju vam da dodate svoj lični pečat na ovu šolju. Sa preporučenom dimenzijom štampe od 3.5 x 3 cm, imate dovoljno prostora da izrazite svoju kreativnost ili brendirate proizvod prema vašim željama.

Podignite iskustvo ispijanja cappuccina na viši nivo uz MOMENTO C šolju

spoj elegancije, funkcionalnosti i personalizacije koji će oplemeniti svaki trenutak uživanja uz kvalitetnu štampu brendinga uz štampariju SWA TIM Beograd – Zemun.

Opšte informacije

Šifra: 44.140.10
Model: MOMENTO C
Boja: Crna, Crvena
Pakovanje: 36/6
Neto težina: 0.00 kg
Kapacitet: 150 ml
Materijal: Keramika
Barkod: 8605040058589

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Pečenje preslikača, Tampon
Preporučena dimenzija štampe: 3.5 x 3 cm

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...