Muške pamučne majice

Muške reklamne majice za štampanje do punog kolora (sito ili digitalna štampa na majicama)

Nudimo Vam veliki broj modela i odlična kvalitet reklamnih pamučnih muškeih majica koje su namenjene za brendiranje – uštampavanje različitim tehnikama štame (sito ili digitalna štampa) i tehnikom kompljutreskog reklamnog veza.

Promotivne majice – veliki izbor modela, veličina i boja

Veliki izbor modela, odličan izbor boja i sve veličine (od m do 3 xl) stabilan lager i kvalitetna štampa je garancija dobrog izbora.Kao firma koji dugi niz godina radi program pamučnih promotivnih majica sa sigurnošću možemo reći da smo u mogućnosti da Vam ponudimo odličan izbor cena/kvalitet.

Pamučna majice sa logotipom kompanije – radna uniforma

Pamučna majica kao radna uniforma pored reklamne treba da ispuni i standarde po pitanju udobnosti i izdržljivosti pri uslovima eksploatacije u radnim uslovima, a izdržljhovos tje bitn azbog čestog pranja prilikom održavanja.Svi modeli iz naše ponude su menjeni za uštampavanje i često održavanje.

Pamučne majice kao promotivni poslovni poklon za klijneta i zaposlene

Kada su u pitanju funkcionalni pokloni koji se rado koriste (nose sa sobom) reklamna majica je uvek dobra izbor i gotovo je sigurno da će Vaša reklamna ili brend poruka stiži do velikog kruga potencijalnih klijenata. Osim klijnata to je odličan reklamni proizvod i za zaposlene kolege.

Štampanje majica u visokom kvalitetu – male serije i kratki rokovi izrade

Swa Tim je jedna od retkih firmi na našem tržištu koja radi kompletno brendiranje majica digitalnom ili sito štampom u okviru firme (in house) pa smo u mogućnosti da radimo male i velike serije, veliki broj mutacija, personalizaciju u njakraćim rokovima produkcije i visokom kvalitetu brendinga. Pored brzine produkcije kompletna proizvodnja u okviru firme nam ogmogućava praćenje procesa i kvaliteta proizvodnje finalnog proizvoda u svim fazama produkcije.

Muške majice – super cena i kratki rokovi isporuke – veliki izbor boja i modela.

Kontaktirajte nas
We create your image ...