Muški prsluk sa kapuljačom JET MEN

reklamni materijal-radna oprema-JET MEN-boja crna
Dimenzije: S, M, L, XL, XXL, 3XL
Cena: 26,50 €

MUŠKI PRSLUK SA KAPULJAČOM JET MEN

Savršen komad radne opreme koji kombinuje funkcionalnost, udobnost i stil, štepani muški prsluk dolazi sa laganim punjenjem, što ga čini idealnim izborom za hladnije dane kada vam je potrebna dodatna toplota, ali ne i preterana težina.

Prkatični dodaci Jet Men prsluk čine savršenim izborom za dodatnu toplotu u radnom okruženju

Prsluk je opremljen sa dva praktična džepa napred, što omogućava sigurno čuvanje alata, mobilnog telefona ili drugih potrepština.Elastični paspuli oko ruku, kapuljače i džepova pružaju vam dodatnu udobnost i sigurnost tokom nošenja. Ovaj prsluk je posebno dizajniran za muškarce koji traže efikasan radni komad odeće, bez žrtvovanja stila.

JET MEN prsluk je dostupan u različitim veličinama

uključujući S, M, L, XL, XXL i 3XL, kako biste mogli pronaći savršen fit koji vam odgovara, bilo da se bavite građevinskim poslovima, održavanjem ili drugim aktivnostima. Njegova jednostavna, ali efikasna konstrukcija i crna boja čine ga svestranim izborom za različite situacije.

Muški prsluk sa kapuljačom Jet Men sa brendingom

je više od običnog radnog komada odeće; to je simbol funkcionalnosti i stila. Bez obzira na to da li ga nosite na gradilištu ili dok obavljate svakodnevne zadatke, ovaj prsluk će vam pružiti potrebnu toplinu i praktičnost. Izaberite JET MEN i budite spremni za sve izazove koje radno okruženje može doneti.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-radna-oprema-jet-men-boja-crna Crna
reklamni-materijal-radna-oprema-jet-men-boja-plava Plava
reklamni-materijal-radna-oprema-jet-men-velicine Veličine
Kontaktirajte nas
We create your image ...