Muški reklamni i radni prsluk FEEDBACK MEN

reklamni materijal-radna oprema-FEEDBACK MEN-boja crvena
Dimenzije: S, M, L, XL, XXL, 3XL
Cena: 9,90 €

Feedback Men muški reklamni i radni prsluk je izvanredan izbor za one koji traže kombinaciju stila, udobnosti i praktičnosti

Ovaj prsluk je dostupan u prelepoj crvenoj boji, koja će sigurno privući pažnju. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda

Dizajn i Materijali:

Prsluk Feedback Men je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji će vam pružiti trajnost i udobnost. Spoljašnji deo prsluka je napravljen od brušenog mikrofibera, dodajući sofisticiran izgled i osećaj. Unutrašnjost je postavljena poliesterskom postavom sive boje, što ga čini udobnim za nošenje.

Punjenje i Kragna:

Ovaj prsluk ima visoku punjenu kragnu koja će vas štititi od hladnog vetra i održavati vas toplim u hladnim uslovima. To ga čini savršenim izborom za radne aktivnosti na otvorenom ili samo za dodatni sloj udobnosti.

Džepovi:

Feedback Men prsluk ima šest praktičnih džepova napred, što vam omogućava da sa sobom nosite sve što vam je potrebno, bilo da se radi o alatima, telefonu, ili drugim sitnicama. Takođe, prsluk ima jedan unutrašnji džep, idealan za čuvanje dragocenih stvari.

Dostupne su sve standardne veličine:

Ovaj prsluk je dostupan u širokom rasponu veličina, uključujući S, M, L, XL, XXL, i 3XL, čime se obezbeđuje da svako može pronaći pravu veličinu za sebe.

Praktičnost : elastični učkuri sa steznim regulatorom:

Prsluk dolazi sa elastičnim učkurima sa steznim regulatorom u dnu, što vam omogućava da prilagodite prsluk prema vašim željama i potrebama. To vam daje kontrolu nad širinom i udobnošću prsluka.

Feedback Men muški reklamni i radni prsluk je savršen izbor za svakog ko traži kvalitetan i stilizovan prsluk koji nudi izvanrednu funkcionalnost i udobnost

Bez obzira da li ga koristite kao deo radne opreme ili kao reklamni materijal, ovaj prsluk će sigurno ispuniti vaša očekivanja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-men-boja-crna Crna
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-men-boja-crvena Srvena
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-men-boja-plava Plava
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-men-boja-tamno-siva Tamno-siva
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-men-boja-velicine Veličine
Kontaktirajte nas
We create your image ...