Translucentne nalepnice

Dimenzije: širina rolne 126 cm
Cena: 20 eur/m2

Translucentne nalepnice – transformišite Vaše reklame i zasijajte u punom sjaju

Translucentne nalepnice predstavljaju odličan način za unapređenje i transformaciju svetlećih reklama. Izrađene od visokokvalitetne PVC folije za prosvetljavanje, ove nalepnice su osmišljene da poboljšaju vidljivost i atraktivnost svetlećih reklama, čineći ih još privlačnijim za vašu ciljanu publiku.

Širina rolne od čak 126 cm omogućava vam veliku fleksibilnost i prilagodljivost, omogućavajući vam da oblikujete i prilagodite nalepnice prema svojim potrebama i specifičnim zahtevima. Cena od samo 20 eur/m2 čini ovu opciju ekonomičnom i pristupačnom za različite marketinške i reklamne kampanje.

Prednost translucentnih nalepnica leži u njihovoj sposobnosti da ravnomerno rasipaju svetlo, sprečavajući refleksiju i neželjene efekte

čime se postiže potpun efekat svetlećih reklama. Ova folija omogućava ravnomerno i jasno osvetljavanje, ističući vaš brend i poruke na atraktivan način.

Osim za brendiranje svetlećih reklama, translucentne nalepnice imaju širorku primenu u grafičkoj industriji brendiranja i obeležavanja

mogu se koristiti i za označavanje staklenih površina, klirita, leksana i drugih materijala, pružajući vam dodatne mogućnosti za promociju vašeg brenda.
Budite spremni da osvetlite svoju reklamu i svoj brend na potpuno nov način uz pomoć translucentnih nalepnica.

Otvorite vrata kreativnosti i privucite više pažnje svojoj poruci

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...