Stikeri za gotove proizvode

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-gotovi-proizvodi-2
Dimenzije: Po upitu
Cena: na upit

Samolepljive nalepnice za obeležavanje i brendiranje gotovih proizvoda

izrada nalepnica za brendiranje gotovih proizvoda po želji klijenta su idealan način za obeležavanje gotovih proizvoda, kutija, tegli, pakovanja, markiranje proizvoda, pošiljki…Kupujte iz prve ruke direktno od proizvođača svih vrsta napenica za različite vrste namena.

Štampanje nalepnica digitalnom i ofsetnom štampom

za sve vrste finalnih proizvoda tehnikom digitalne štampe na tabak ili iz rolne za male i srednje tiraže kao i tehnikom offset štampe za veće tiraže su deo naše stalne ponude kada je u pitanju izrada etiketa, deklaracija ili brendinga za gotove proizvode.

Savremena tehnologija štampe i različite tehnike štampe

pažljiv pristup naših prodajnih savetnika sa idejom da Vam ponudimo najbolji odnos cena/kvalitet/tiraž je sigurna preporuka kada je u pitanju proizvodnja nalepnica i strikera za brendiranje gotovih proizvoda.

Štampanje nalepnica bojama na vodenoj bazi – ekološkim bojama

samolepljive nalepnice su vrlo praktične pa samim tim imaju i veliku upotrebnu vrednost i praktičnu primenu. Ukoliko ste tražili samolepljive nalepnice za brendiranje, verujemo da ste na pravom mestu.

Cena nalepnica za gotove proizvode

cena zavisi od tiraža i vrste materijala (muflon ili pvc folija) kao i od tehnike i tehnologija štampe, izneste nam Vaše zahteva i potrebe i ponudićemo Vam najvišu vrednost za Vaš novac.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...