Narodna zastava RS

Dimenzije: po želji
Cena: 10 -15 €/m2 + pdv

Narodna zastava Republike Srbije – proizvodnja i prodaja
Izgled i upotreba državne zastave su propisani zakonom o isticanju državane zastave. Mi Vam nudimo Narodnu zastavu koje je u skladu sa propisanim pozitvnim zakonskim aktima.

Standradne dimenzije državne zastave
od standardnih dimenzija državnih zastava na stanju imamo sledeće dimenzije : 26x17cm, 60×40 cm, 80×50 cm,120×75 cm, 150 x 100 cm, 200 x 130 cm, 300 x 200 cm ili u drugim dimenzijama po zahtevu naručioca.

Zastava Srbije bez grba – najpovoljnije cene
Kupujte zastave iz prve ruke direktno od proizvođača po najpovoljnijim cenama i sa najkraćim rokovima produkcije, za zastave koje nemamo na lageru rok izrade je vrlo kratak (najčešće 2-3 dana od potvrde posla).

Zastava za spoljašnje i unutrašnje korišćenje
Poželjno je da za zastave koje se koriste u spoljašnjim uslovima imate u dve garniture (letnju zastavu koja se proizvodi od poliesterskih materijala 115 gr i zimsku zastavu koja se izrađuje na perforiranom meš materijalu i ima veću vetropropusnost), za unutrašnje korišćenje se može koristiti i satenska svečana zastava.

SWA TIM – proizvodnja svih vrsta zastava
Swa se rukovodi evropskom praksom, pa u proizvodnji zastava koristimo mašine renomiranih svetskih proizvođača, originalne ekološke boje bez neprijatnih mirisa i štetnih isparenja, materijal za štampu i boje su evropskog porekla, a doradu rade iskusni ljudi koji iza sebe imaju višegodišnji rad u branši.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...