Noć i dan folija

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-noc-dan-folija-1
stikeri-noc-dan-folija-2
Dimenzije: po želji
Cena: 20 eur/m2

Double vision perforirana folija za prozore štampa i montaža

Razvojem tehnologije povećavaje se i mogućnosti za brendiranje, pojavljuju se novi materijali i dobijamo sve efektnije reklamne površine. Jedan od materijala koji se definitivno izdvojio kao pozitivna novina na tržištu je takozvana noć i dan folija koja u donosu na tradicionalnu perforiranu one way vision foliju daje bolji vizuelni efekat u noćinm uslovima, odnosno glavna prednost u odnosu na tradicionalnu one way vision foliju je ta što i kada je upaljeno svetlo u unutrašnjem delu brendiranog objekta na staklu se i dalje vidi reklamna poruka, odnosno štampani grafički vizual.

Efekat u dnevnim i noćnim uslovima je dosta ujednačeniji u odnosu na tradicionalnu One Way Vision foliju

Preko dana je refekta gotovo isti jer se gledajući sa spoljne strane vidi vrlo intezivna grafika, a perforirani prorezi omogućavaju ulaz prirodnog svetla kroz brendirani izlog, a oni koji se nalaze u unutrašnjosti brendiranog objekta mogu da gledaju kroz balgo zatamljeni prozor.

Karakteristike proizvoda : ,, Noć i dan rupičaste folije,,

Polimerna perforirana folija za digitalnu štampu
Propušta svetlost u jednom pravcu (spolja ka unutra) i čini da se slika štampane površine jasno vidi spolja, dok se iznutra zbog tamno obojene pozadine bez problema može gledati spoljašnjost.
Za obeležavanje izloga ili vozila
Bela boja sa belom podlogom što čini da svetlost noću ne prodire iz prostorije ka spolja, tako da se grafika vidi i u noćnim uslovima, što povećava vreme vidljivosti vaše reklame.
Debljina: 160 mikrona
Prečnik rupice: 1.50mm
Površina za štampu: 70%
Pogodna za solventnu, eko-solvetnu, latex i UV šta
Dostupna širina: 137cm

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...