“J” Nosači za kačenje na traku za cene

Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,30 €/kom + PDV

Griper za police “J” nosač

“J” nosač za kačenje na traku za cene predstavlja savršeno rešenje za reklamiranje vaših proizvoda u prodavnici. Zahvaljujući linijskoj vidljivosti, vaša poruka će biti uočljiva kupcima koji prolaze niz liniju gondole.

Postavljanje Groper nosača na police

Postavljanje ovog nosača je izuzetno jednostavno – samo ga zakačite na postojeću lajsnu za cene na gondoli. Griper se može koristiti samo u kombinaciji sa postojećom lajsnom za cene, ali zato ima mogućnost ubacivanja štampanog reklamnog materijala (voblera) debljine do 2mm.

Dimenzije griper nosača

Dimenzije gripera su 39mm (visina) x 19mm (širina), što ga čini kompaktnim i diskretnim na vašoj gondoli. Njegov efekat stopera privući će pažnju kupaca i uticati na njihovo zadržavanje i kupovinu proizvoda koji se reklamira.

Efekatn i jednostavan način da privučete pažnju kupaca

Ukratko, J” nosač za kačenje na traku za cene je jednostavan, ali efektivan način da privučete pažnju kupaca i reklamirate svoje proizvode u prodavnici. Zahvaljujući svojim dimenzijama, kompaktnosti i jednostavnom postavljanju, ovaj nosač je idealan za sve vrste prodavnica i svrhe reklamiranja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik “J” Nosači za kačenje na traku za cene
Dimenzije Šifra Cena
Materijal: PVC Jednostavno kacenje na razne modele polica 1319 0,30 €/kom + PDV
Dodatni sadržaj
Kontaktirajte nas
We create your image ...