“J” Nosači za kačenje na traku za cene

Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,30 €/kom + PDV

Griper za police “J” nosač

“J” nosač za kačenje na traku za cene predstavlja savršeno rešenje za reklamiranje vaših proizvoda u prodavnici. Zahvaljujući linijskoj vidljivosti, vaša poruka će biti uočljiva kupcima koji prolaze niz liniju gondole.

Postavljanje Groper nosača na police

Postavljanje ovog nosača je izuzetno jednostavno – samo ga zakačite na postojeću lajsnu za cene na gondoli. Griper se može koristiti samo u kombinaciji sa postojećom lajsnom za cene, ali zato ima mogućnost ubacivanja štampanog reklamnog materijala (voblera) debljine do 2mm.

Dimenzije griper nosača

Dimenzije gripera su 39mm (visina) x 19mm (širina), što ga čini kompaktnim i diskretnim na vašoj gondoli. Njegov efekat stopera privući će pažnju kupaca i uticati na njihovo zadržavanje i kupovinu proizvoda koji se reklamira.

Efekatn i jednostavan način da privučete pažnju kupaca

Ukratko, J” nosač za kačenje na traku za cene je jednostavan, ali efektivan način da privučete pažnju kupaca i reklamirate svoje proizvode u prodavnici. Zahvaljujući svojim dimenzijama, kompaktnosti i jednostavnom postavljanju, ovaj nosač je idealan za sve vrste prodavnica i svrhe reklamiranja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik “J” Nosači za kačenje na traku za cene
Dimenzije Šifra Cena
Materijal: PVC Jednostavno kacenje na razne modele polica 1319 0,30 €/kom + PDV
Dodatni sadržaj
Kontaktirajte nas
We create your image ...