Reklamni notesi sa USB punjačem

Ovaj praktičan reklamni proizvod spaja funkciju tradicionalnog notesa i punjača za telefon koji je digitalni notes pa je vrlo cenjen i rado primljen poklon. Ako želite da Vaš reklamni materijal ima visoku upotrebnu vrednost i i da Vašim klijnetima uvek budte na “oku” i pri “ruci” ovo je pravi proizvod za Vas.

Štampa logotipa i reklamne poruke na portfolio notesu sa punjačem baterija

Svi notesi, uključujući i ove savremene modele brendiramio logotipom različitim tehnikama štampe i za Vas stavramo reklamni materijal sa vrhunskim kvalitetom štampe.

Rokovnik sa pomoćnom baterijom

Pomoćna baterija je visokog kapiciteta od nekoliko hiljada(4000) mah i predstavlja odličan alat za punjenje telefona i lap top uređaja.pored baterije u set se dobija i usb kabal, izlaz za usb, držač za telefon i olovku, tekstilna obloga pa je ceo set vrlo atraktivan i sadržajan.

Savršeno se organizujte sa našim Rokovnikom Portfoliom sa Punjačem Baterija i USB Dodatkom! Ovaj proizvod predstavlja spoj funkcionalnosti i praktičnosti, omogućavajući vam da ostanete produktivni na poslu, kod kuće ili dok ste u pokretu.

Benefiti portflio rokovnika koji prave razliku u odnosu na običan notes/rokovnik:

Naš rokovnik portfolio dolazi sa prostranim unutrašnjim prostorom i brojnim pregradama za odlaganje vaših beležaka, dokumenata, vizit kartica i drugih potrebnih stvari. Nikada više nećete morati da tražite gde ste ostavili važne informacije ili beleške.

Punjač baterija u pkretu za Vašu tehniku:

Ovaj portfolio ide korak dalje i dolazi sa ugrađenim punjačem baterija, koji vam omogućava da napunite svoje pametne telefone, tablete i druge elektronske uređaje dok ste u pokretu. Nikada se više nećete brinuti zbog ispražnjene baterije na svom uređaju.

USB Dodatak za brz prenos podataka:

Uz punjač baterija, ovaj portfolio takođe dolazi sa USB dodatkom koji vam omogućava brz prenos podataka sa računara na vaše uređaje. Ovo je posebno korisno za one koji često moraju da dele i razmenjuju fajlove.

Elegantan i profesionalan dizajn:

Naš Rokovnik Portfolio kombinuje eleganciju i profesionalnost. Sa kvalitetnim materijalima i pažljivim izradom, ovaj portfolio će vam pomoći da ostavite odličan utisak na sastancima, konferencijama i poslovnim sastancima.

Rokovnik portfolio sa punjačem baterija i USB dodatkom je idealan alat za sve one koji žele da ostanu organizovani i produktivni

Bilo da ga koristite za poslovne sastanke, predavanja na fakultetu, ili svakodnevno organizovanje, ovaj portfolio će vam pružiti sve što vam je potrebno na jednom mestu. Ne zaboravite da odaberete boju i kapacitet punjača koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Kontaktirajte nas
We create your image ...