Notesi | Reklamni Materijal ROKOVNICI – PLANERI – NOTESI | Reklamni Materijal

Rokovnici – Datumirani planeri – Notesi sa štampom i suvim žigom – Pakovanja za notese i rokovnike – Sve sa logotipom – Rokovnici i Notesi sa bežičnim punjačem za telefone

Kroz ovu kategoriju nudimo Vam sublimiranu ponudu reklamnih rokovnika, veliku ponudu reklamnih notesa različitih formata i uvek praktične stone planere. Svi modeli iz ove kategorije su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, suvim žigom ili tehnikama zlatotiska i srebrotiska. Pojednini modeli rokovnika imaju ekskluzivno pakovanje koje je takođe moguće brendirati i time dodatno naglasiti Vaš brending.

Reklamni notesi – sa štampom logotipa kompanije
Notesi spadaju u kategoriju reklamnih proizvoda koji se koriste tokom cele godine, a zbog svoje praktične upotrebljivosti su uvek poželjan poslovni poklon. Upravo je ovo kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišćenje vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala čime naši reklamni notesi i rokovnici dostojno reprezentuje Vašu kompaniju tokom korišćenja.

Veliki izbor boja korica – kvalitetni i sadržajni knjižni blokovi i mogućnost uštampavanja tradicionalnim tehnikama štampe kao što su sito štampa ili suvi žig uz nove mogućnosti kada je brending u pitanju kao što su laserska gravura ili digitalna štampa u punom koloru bez ograničenja u pogledu grafičke pripreme.
Formati reklamnih notesa – veliki broj dostupnih formata čime se donekle izašlo iz klasične ponude i otišlo u pravcu praktične upotrebljivosti danas se možemo pohvaliti reklamnim notesima u A7, A6, A5, B5 formatima ili kod rokovnika velikm brojem modela u B5, A5 i A4 formatu.

Swa Tim – Vaš partner za štampu i reklamni materijal, ukažite nam poverenje prilikom izbora promo poklona i možete očekivati dobre predloge, kreativna grafička rešnja, dobar kvalitet štampe i vrlo kratke rokove isporuke.
Godinama unazad svake sezone širimo ponudu novim modelima, bojama i mogućnostima brendinga, iskoristite dobru ponudu i napraviti reklamni materijal koji je vredan pažnje i Vašeg brenda.


Cenovnik Notesi

Cenovnik brendiranja rokovnika i notesa suvim žigom, zalato tiskom ili srebrotiskom.

NAPOMENA: Izrada klišea za blindruk se naplaćuje po upitu u odnosu na veličinu klišea
KoličinaCena
DO 50 KOM35 EUR
DO 100 KOM65 EUR
DO 200 KOM80 EUR
DO 500 KOM130 EUR
DO 1000 KOM240 EUR

Cenovnik sito štampe na rokovnicima i notesima

NAPOMENA: - Svaka sledeća boja ili obostrana štampa +50% - Za specifične materijale cena po dogovoru
KoličinaCena
10 KOM20 EUR
20 KOM25 EUR
50 KOM35 EUR
100 KOM45 EUR
200 KOM65 EUR
PREKO 200 KOMDOGOVOR

Digitalna štampa na rokovnicima, agendama i notesima

NAPOMENA: - Obostrana štampa +50% - Za specijalne materijale cena po dogovoru - Cene važe za širinu štampe do 12cm. Veća površina đtampe ili obostrana đtampa cene se određuju prema poslatim vizualima.
KoličinaCena
10 KOM18 EUR
20 KOM36 EUR
50 KOM45 EUR
100 KOM35 EUR
200 KOM55 EUR
PREKO 200 KOMDOGOVOR

Sito štampa na rokovnicima, agendama, notesima

NAPOMENA: - Svaka sledeća boja ili obostrana štampa +50% - Za specijalne materijale cena po dogovoru
KoličinaCena
10 KOM20 EUR
20 KOM25 EUR
50 KOM35 EUR
100 KOM45 EUR
200 KOM65 EUR
PREKO 200 KOMDOGOVOR

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...