Notesi

Rokovnici – Datumirani planeri – Notesi sa štampom i suvim žigom – Pakovanja za notese i rokovnike – Sve sa logotipom – Rokovnici i Notesi sa bežičnim punjačem za telefone

Kroz ovu kategoriju nudimo Vam sublimiranu ponudu reklamnih rokovnika, veliku ponudu reklamnih notesa različitih formata i uvek praktične stone planere. Svi modeli iz ove kategorije su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, suvim žigom ili tehnikama zlatotiska i srebrotiska. Pojednini modeli rokovnika imaju ekskluzivno pakovanje koje je takođe moguće brendirati i time dodatno naglasiti Vaš brending.

Reklamni notesi – sa štampom logotipa kompanije

Notesi spadaju u kategoriju reklamnih proizvoda koji se koriste tokom cele godine, a zbog svoje praktične upotrebljivosti su uvek poželjan poslovni poklon. Upravo je ovo kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišćenje vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala čime naši reklamni notesi i rokovnici dostojno reprezentuje Vašu kompaniju tokom korišćenja.

Veliki izbor boja korica

Kvalitetni i sadržajni knjižni blokovi i mogućnost uštampavanja tradicionalnim tehnikama štampe kao što su sito štampa ili suvi žig uz nove mogućnosti kada je brending u pitanju kao što su laserska gravura ili digitalna štampa u punom koloru bez ograničenja u pogledu grafičke pripreme.
Formati reklamnih notesa – veliki broj dostupnih formata čime se donekle izašlo iz klasične ponude i otišlo u pravcu praktične upotrebljivosti danas se možemo pohvaliti reklamnim notesima u A7, A6, A5, B5 formatima ili kod rokovnika velikm brojem modela u B5, A5 i A4 formatu.

Swa Tim – Vaš partner

Za štampu i reklamni materijal, ukažite nam poverenje prilikom izbora promo poklona i možete očekivati dobre predloge, kreativna grafička rešnja, dobar kvalitet štampe i vrlo kratke rokove isporuke.
Godinama unazad svake sezone širimo ponudu novim modelima, bojama i mogućnostima brendinga, iskoristite dobru ponudu i napraviti reklamni materijal koji je vredan pažnje i Vašeg brenda.

Veliki izbor modela promo notesa – notesi po super cenama

u ponudi imamo promotivne notese u različtim cenovnim okvirima koji su prilagođeni zahtevima i potrebama naših cenjenih klijenata i različitim namenama vezanim za promociju i poslovne poklone.

Cenovnik Notesi

Cena brendiranja rokovnika - notesa suvim žigom, zalatotiskom ili srebrotiskom se obračunava u odnosu na količinu, način uštampavanja (sito, digitalna štampa ili suvi žig), veličine i broja pozicija za štampu.

NAPOMENA: Izrada klišea za blindruk se naplaćuje po upitu u odnosu na veličinu klišea, a obračun se vrši po cm.
Kontaktirajte nas
We create your image ...