Reklamni notesi – Pormotivni notesi sa štampom ili suvim žigom– Mini notesi – Notesi sa logotipom – Direktna štampa na notesima – Suvi žig – blindruk na notesu

NOTESI

Su reklamni materijal koji doživaljava stalni rast prodaje i pravu ekspanziju u poslednjih godina, jer imaju sličnu funkciju kao i poslovna agenda – rokovnik, ali su i dosta praktičniji za nošenje i korišćenje. PROMOTIVNI NOTESI su vrlo praktični proizvodi koji se koriste tokom cele godine i vrlo su upotrebljivi i kao promo poklon i kao radni materijal na seminarima, kongresima, pres konferencijama, edukacijama…

REKLAMNI PROIZVODI ZA SVA VREMENA

Pravi kuriozitet je da i pored razvoja digitalnih tehnologija, pamtetnih telefona i korisnih aplikacija i notes i dalje spada u daleko najomljijenije proizvode kada je u pitanju vođenje beleški i podsetnika, jer kako mnogi kažu dok se ne zapiše u notes to nije podsetnik. Veliki izbor modela, vrlo praktičnih formata, odličan izbor boja i visok cenovni okvir garantuju da će ovaj proizvod zadovoljiti sve zahteve klijenata i sve očekivane namene ovog proizvoda.

ŠTAMPA NA NOTESIMA

Štampamo ih različitim tehnikama štampe, suvog žiga ili digitalnom štampom u punom koloru direktno na korici, postoje i modeli koji se rade tehnikom laserkse gravure. Kombinovanjem različitih tehnika štampe svaki reklamni notes postaje malo remek delo i potpuno univerlazaln poslovni poklon koji po Vašoj želji može biti i poptpuno personalizovan.

REKLAMNI NOTESI SA LOGOTIPOM

Vaše kompanije su mogućnost da u jednom funkcionalnom proizvodu dobijete mnogo više od reklamnog materijala i promo poklona, dobar notes je vredan alat koji će Vma biti pri ruci cele godine i zajedno sa Vama iću u radne pobede.

Kontaktirajte nas
We create your image ...