Reklamni planeri – Datumirani planeri za stolove sa štampom logotipa ili suvim žigom

Planeri su promo proizvod koji stoji na stolu i koristi se tokom cele godine, jer zbog svoje praktične i upotrebne vrednosti postaje ne zamenljiv proizvod u svakoj kancelariji.

Radimo kompletno brendiranje na planerima različitim tehnikama štampe ili suvog žiga

planer kao proizvod koji stoji na kancelarijskom stolu predstavlja odličnu poziciju za reklamnu poruku. Implementirajte Vaš brending ili logotip kompanije i brenda koji zastupate i budite uvek pred očima Vašim klijentima, kolegama i partnerima. Dobar planer je i odličan poslovni poklon jer se koristi cele godine i podsvesno prenosi Vašu poruku velikom bropju potenicjalnih partenera i klijenata.

Reklamni planer je uvek dobar izbor za reklamni poklon

Kažu ljudi da je dobra organizacija pola posla, pa Vam nudimo dobar planer i urađenih pola posla Vaše je još samo da drugu polovinu dobro uraditi i ostavrite poslovne planove i rezultate u skladu sa Vašim očekivanjima. Odličan promotivni poklon i zato spada u kategoriju omljenih poslovnih poklona.Reklamna vrednost ovog proizvoda višestruko je veća u odnosu na cenu iinicijalnog proizvoda pa je naša preporuka uvek na strani stonih planera u funkciji praktičnih promotivnih artikala.

Prodaja stonih planera – uvoz, štampa i distribucija

Prodaja stonih planera sa štampom logotipa tehnikom digitalne štampu u punom koloru ili tehnikom sito štampe je deo naše stalne ponude.Dobar lager, izbor nekoliko boja i kratki rokovi isporuke u viskom kvalitetu proizvoda su naši prodajni aduti pa Vas pozivamo da nam se obratite sa zahtevom za ponudu.

Kontaktirajte nas
We create your image ...