Novogodišnji poslovni pokloni za poslovne partnere, pokloni za klijnete i zaposlene sa štampom

NOVA GODINA – pravi je trenutak da zapakujete poklone za drage ljude i poslovne partnere.

Ukoliko su Vam je potreban novogodišnji poklon za klijente, poslovne partnere i Vaše zaposlene pogledajte naše kataloge i izaberite adekvatan promotivni materijal koji zadovljava sve bitne aspekte estetike, funkcionalne upotrebljivosti i odličnog donosa cene i kvaliteta promotivnih proizvoda.

Poslovni pokloni sa vrhunskom štampom ! ❣️??

Svi proizvodi iz naše ponude se mogu brendirati, persnolanizovati i uštampavati u skaldu sa tehničkim karekteristikama odabranih reklamnih artikala. Naši prodajni savetnici koji poseduju ogromno iskustvo u radu Vam stoje na raspolaganju kao pomoć u odabiru promotivnih artikala koji će na najbolji način da predstave Vašu kompaniju u najbopljem svetlu i podignu imidž kompanije u očima Vam bitnih klijenata.

Izaberite tispke ili tejlormed poklone – Nova Godina – vreme je za poklanjanje ???

Pored velike tipske ponude uvoznih poklona u stanju smo da u skladu sa Vašim upitima izradimo i custom proizvode koji će biti jedinstveni jer mi posedujemo kompletnu proizvodnju u skladu sa najsavremenijim tehničkim i tehnološkim zahtevima tržišta (oprema za štampu, gravuru, cnc isecanje, lasersku gravuru…).

Korporativni pokloni – kompanijski pokloni sa štampom logotipa

Na našem sajtu možete pronaći predloge, od notesa i olovaka, preko šolja i kišobrana, pa sve do kapa i tekstila i ne zaboravite najbitniju stvar – sve može biti brendirano.
Stojimo Vam na raspolaganju da zajedno dođemo do najboljeg rešenja kada je u pitanju novogodišnji izbor poslovnih poklona za zaposlene, Vaše cenjene partnere i klijente.

Kontaktirajte nas
We create your image ...