O NAMA

Mi smo pre svega dobar i kompaktan tim stručnih ljudi koji znaju da rade svoj posao. Proizvodimo , brendiramo, distribuiramo, uvozimo i dorađujemo reklamni materijal i opremu za promocije. Štampamo velike i male formate u digitalnoj i ofset tehnici štampe, proizvodimo zastave, obrađujemo klirit i pravimo kliritnu galanteriju po zahtevima klijenata…Velika ponuda reklamne galanterije i opreme za promocije je ono po čemu smo prepoznatljivi na tržištu Republike Srbije i regiona.
Izrasli smo iz samostalne radnje SR TIM koja je osnovana 2002. godine, a u formi preduzeća posujemo od 2008. godine. Sa
stažom dužim od 15 godina možemo se pohvaliti brojnim realizovanim projektima, bogatom refernc listom partnera i klijenata, permanentnim rastom, savremenom opremom, modernim softverskim rešenjima koji su implementirani u svakodonevno poslovanje i ozbiljnom ponudom proizvoda.

ZAPOSLENIH

GODINA ISKUSTVA

LOKACIJE

ECO FRIENDLY

PROIZVODNJA

SWA TIM je ECO FRENDLY štamparija : koristimo boje koje su ekološki ispravne i prihvatljive posedujemo GREEN GOLD sertifikate koji to potvrđuju, a dobar deo proizvoda se radi na recikliranim papirima i biorazgradivim materijalima.U ponudi reklamnog materijala imamo ceo program reklamnog materijala koji čine bio razgradivi i reciklirani materijali.

Svi naši klijneti imaju svoj storidž prostor na našem serveru, posedujemo sve grafičke pripreme svih naših klijenata i na taj način smo u mogućnosti da brzo i efikasno odgovorimo na sve zahteve stalnih klijenata uz maksimalnu uštedu našeg i kljentovog vremena.

Mi nismo prodavci, niti klasični proizvođači koji se razumeju samo u proces proizvodnje, mi smo serviseri naših klijenata i trudimo se da zajednički dođemo do korektnih rešenja uz poštovanje osnovnih principa naše poslovne politike : ROK/CENA/KVALIET .

REKLAMNI MATERIJAL

Izrada reklamne galanterije sa vizuelnim indetitetom Vaše firme ili proizvoda koje zastupate, koji imaju veliku funkcionalnu i upotrebnu vrednost u prezentaciji proizvoda I Vašeg brenda.

DIGITALNA ŠTAMPA

Savremna tehnika štampe, koja podrazumeva digitalnu štampu na ceradama, pvc folijama, poster i blue back papirima, tekstilnim banerima, I ostalim materijalima iz rolne ili tabaka….

PROIZVODNJA ZASTAVA

Zastave štampamo u različitim dimenzijama na zahtev kupca i u standardnim tipskim dimenzijama. Postoje zastave za unutrašnju (satenske zastave) i spoljnju dekoraciju (poliester i mesh materijali koji su i uv i vodotporni).

PROIZVODI OD KLIRITA

Proizvodi od klirita ili proizvodi od pleksiglasa su promotivni proizvodi koji imaju veliku primenu u reklamnoj industriji, struktura ovog material omogućava termo oblikovanje i obradu u različitim oblicima…

PRODAJA HTZ OPREME

HTZ – zaštitna oprema sa štampom logotipa – radna uniforma, oprema i zaštitna sredstva sa štampanim logotipom po odličnim cenama, brza isporuka, stabilni lageri i veliki broj modela su Vam uvek dostupni.

POS MATERIJAL

Specijalzovani smo za izradu POS/POP Advertising proizvoda. Kod nas možete naručiti promotivne pulteve, reklamne table, BTL materijale, HORECA rollup banere, zastave, tablice za kola, kusur tacne, brending podloge za kolica u marketima, zastave, flying banere…

PRUŽAMO USLUGE

Mi nismo prodavci, niti klasični proizvođači koji se razumeju samo u proces proizvodnje, mi smo serviseri naših klijenata i trudimo se da zajednički dođemo do korektnih rešenja uz poštovanje osnovnih principa naše poslovne politike: ROK/CENA/KVALIET.

BRENDIRANJE IZLOGA

Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u Vašu firmi ili radnju. Iskoristite Vaš izlog kao reklamni pano…

BRENDIRANJE VOZILA

Brendiranje vozila vršimo različitim tehnikama digitalne štampe u kombinaciji sa katerskim isecanjem PVC folija, materijalima koji su posebno namenjeni za ovu vrstu.

VISINSKI RADOVI

Montaža grafike- lepljenje PVC folije, ispisivanje izloga, montaža svetlećih reklama, lepljnje folija na vozila, montaža prozorske grafike, lepljenje bilborde, lepljnje zidne grafike, spanovanje cerade, postavljanje podne grafike, brendiranje enterijera i eksterijera…

BRENDIRANJE PROMO MATERIJALA

SWA TIM d.o.o. u okviru spostvene bravarske radionice ima mogućnost izrade tipskih putokaza i znakova za obeležavanje prostora, reklamnih kotable, bilborda I osztalih reklamnih konstrukcija.

BRAVARSKA RADIONICA

Proces uštampavanja se vrši direktno na površinu predmeta. Ova tehnika štampe će Vam omogućiti da postignete veću estetsku vrednosti I Ibolju prezentaciju brenda . proizvoda, dodajući im notu originalnosti i personalizacije.

IZRADA PROMO DISPLEJA

Displej proizvodi su namenjeni za sve vrste spoljašnjih i unutrašnjih promocija i prezentacija.

Kontaktirajte nas
We create your image ...