Poslovno obeležavanje prostora – Oznake za vrata – Označavanje službenih prostorija

Obeležavanje poslovnog prostora izrada oznaka po zahtevu klijenta

podrazumeva izradu tabli za označavanje firme, obeležavanje prostorija, izrada natpisa za vrata, dekorisanje zidova, peskiranje stakala i peskiranje vrata, izradu 3d logotipa, brendiranje pulteva. Možemo da Vam ponudimo da na jednom mestu iz prve ruke uradite svu potrebnu poslovnu komunikaciju i poslovne oznake koje će biti prilagođene Vašim željama u pogledu izbora materijal, dimenzija, kompanijskih boja.

Kompletna usluga štampe i poslovnog oznčavanja

Pored obeležavanja poslovnog prostora radimo i table ili nalepnice sa svim vrstama obaveštenja i upozorenja za proizvodne hale, table sa znakovima obaveštenja, table sa znacima upozorenja, izrada tabli za opštu, poslovnu i bezbednu komunikaciju.

Označavanje kancelarija, izrada natpisa za zid i vrata

Nudimo kompletno rešenje za označavanje poslovnog prostora, veliki broj različitih materijala, izradu oznaka u dimenzijama, obliku ili dizajnu po želji klijenta.

Unutrašnje ili spoljašnje označavanje poslovnih prostorija, kancelarija i lokala

Od idejnog rešenja do isporuke i montaže na lokaciji, kombinovanje različitih tehnika štampe, laserske gravure i tehnika brendinga je naš adut za poslovnu saradnju.

Izrada poslovne komunikacije i montaža na lokaciji

U zavisnosti od namene brendinga i uticaja spošaljšnjih ili unutrašnjih atmosferskih uticaja ponudićemo Vam najbolji odnos cena/kvalitet kada je pitanju izbor materijala i tehnika brendinga.

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...