Obeležavanje poslovnog prostora | Reklamni Materijal OBELEŽAVANJE PROSTORA-OZNAKE ZA VRATA | Reklamni Materijal

Poslovno obeležavanje prostora – Oznake za vrata – Označavanje službenih prostorija

Obeležavanje poslovnog prostora podrazumeva izradu tabli za označavanje firme, obeležavanje prostorija, izradu natpisa za vrata, dekorisanje zidova, peskiranje stakala i peskiranje vrata, izradu 3d logotipa, brendiranje pulteva. Mi možemo da Vam ponudimo da na jednom mestu iz prve ruke uradite svu potrebnu poslovnu komunikaciju i poslovne oznake koje će biti prilagođene Vašim željama u pogledu izbora materijal, dimenzija, kompanijskih boja. Pored obeležavanja poslovnog prostora radimo i table ili nalepnice sa svim vrstama obaveštenja i upozorenja za prozivodne hale, table sa znakovima obaveštenja, table sa znacima upozorenja, izrada tabli za opštu, poslovnu i bezbednu komunikaciju.
Označavanje kancelarija, izarada natpisa za zid i vrata – izrada i montaža na lokaciji
Nudimo kompletno rešenje za označavanje poslovnog prostora, veliki broj različitih materijala, izradu oznaka u dimenzijama, obliku ili dizajnu po želji klijenta.
Unutrašnje ili spoljašnje označavanje poslovnih prostorija, kancelarija i lokala
Od idejnog rešenja do isporuke i montaže na lokaciji, kombinovanje različitih tehnika štampe, laserske gravure i tehnika brendinga je naš adut za poslovnu saradnju. U zavisnosti od namene brendinga i uticaja spošaljšnjih ili unutrašnjih atmosferskih uticaja ponudićemo Vam najbolji odnos cena/kvalitet kada je pitanju izbor materijala i tehnika brendinga.


Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...