Offset Štampa

Je tehnika stampe gde se boja prenosi sa offsetne ploče na gumeni plašt, a sa njega na tabak papira.
To je indirektni postupak umnožavanja štampane forme na  papirnu podlogu. Ceo taj postupak zahteva odredjenu pripremu , tacnije izradu ploca za kolrne fajlove i samim tim postoje fiksni troskovi koji iskljucuju isplativost malih tiraza, ali i sam postupak  produkcije traje bar dva -tri radna dana.
Tehnika ofset stampe se koristi za stampu velikih  i srednjih tiraza, i idealna je tehnika za sve stampane forme koje zahtevaju odredjenu preciznost , tehnike dorade prarcijalnim lakom ili ofsetnim lakom, stancovanje u krivolinijskim formama jer za raliku od digitalne stampe postoji mnogo manja odstupanja u kvalitetu otiska i samoj preciznosti stampane forme.
Tehnikom ofset stampe se rade brosure, katalozi, flajeri, memorandumi, srednji i veci tirazi vizit karti ,lifleti , knjige …
Ako Vam je potrebna hitna isporuka stape  za isti dan u malim i srednjim tirazima, onda je pravo resenje digitalna stampa na tabak ili digitalna stampa velikog formata.

 

Vizit karte
brendiranje izloga, digitalna stampa izloga
Memorandum
brendiranje vozila, autografika
Flajeri i letci
svetlece reklame i totemi, digitalna stampa za reklame
Brošure i katalozi
stampa eko koze, taburici
Plakati i posteri
zastave, jarboli
Fascikle
digitalna stampa na ceradi
Kalendari
promo oprema, promo plastika
Blokovi
Digitalna stampa na tekstilu
Koverte
sajamski standovi
Papirni podmetači
Enterijer, zidni stikeri
Reklamne kese
bilbordi, stampa bilborda

6000 FLAJERA A6 , OBOSTRANI KOLOR, 135 GR SJAJNI KUNSDRUK, CENA 6000 DINARA !!!

MAŠINA ZA OFFSET ŠTAMPU:

OFFSET ŠTAMPA:

Opremljeni smo četvorobojnom ofset B2 mašinom renomiranog brenda HIDELBERG čime garantujemo kvalitet štampanog otiska. Ova visoko produktiva mašina nam daje mogućnost da u kratkom vremenskom roku isporučimo vrlo zahtevne štampane forme, a posedujemo i sve potrebne doradne mašine kao i opremu za plastifikaciju čime smo u mogućnosti da ponudimo veoma konkurentne i tržišne cene ofsetne štampe.
Ako Vam je potrebna pomoć u definisanju posla, specifikacije materijala ili izrada probnih uzoraka (tabaka) u digitalnoj formi pre izrade tiraža uvek smo spremni da izađemo u susret i pomognemo u zajedničkom poslovnom interesu.
Brošure, katalozi, koverte ,memorandumi , papirne kese , fascikle i ostali reklamni štampani materijal možemo da uradimo različitim tehnikama štampu u zavisnosti od tiraža i specifikacije.

 • Neki od proizvoda koji se najčešće koriste u promo materijalu, a izradjuju se ofsetnom tehnikom štampe su:

  - Vizit karte
  - Memorandum
  - Flajeri i letci
  - Brošure i katalozi
  - Plakati i posteri
  - Fascikle
  - Kalendari
  - Blokovi
  - Koverte
  - Ambalazna pakovanja
  - Reklamne kese
  - Fascikle kasirane lepenke