ŠTAMPANJE ETIKETA – PROIZVODNJA ETIKETA TEHNIKOM DIGITALNE I OFSET ŠTAMPE

Izrada etiketa za ambalažno pakovanje je do stalne ponude štampanog materijala i komunikacije štamparije SWA TIM Beograda – Zemun.Proivodimo etikete u digitalnoj tehnici štampe se katerskim (optičkim) krivolinijskim isecanjem folije iz rolne, tehnikom digitalne štampe na tabak na muflonu ili tehnikom ofset štampe za veće tiraže.U digitalnoj tehnici štampoe se rade manji i srednji tiraži bojama iz CMYK palete, a ofset štampom se rade veći tiraži. Etikete se rade na sjanim ili matiranim materijalima (mat ili sjaj plastifikacija muflona)a kod specijalnih zahteva s erade i na metalik podlogama (silver ili gold podloga).
SWA TIM u proizvodnji etiketa korisiti veliki broj proizvodnih i doradnih mašina, štampu radimo u viskoj rezoluciji, a po potrebi se etikete se dodatno ricuju, stavljaju na tabake, prosecaju, buše…
Cena etiketa zavisi od obilka, količine, vrste materijala , tehnologije izrade i doradnih procesa pa se ponuda definiše prema konkretnom upitu klijenta.

Tehnika štampanja nalepnica :

Nalepnice, etikete i deklaracije se štampaju tehnikom štampe iz tabaka, ili štampom iz rolne u zavisnosti od tehničkih zahteva klijenta, količine, oblika, veličine.cŠtampa se radi u visokom kvalitetu štampe u obliku i diemnzijama prema zahtevu naručioca.

Dimenzije tabaka (samolepljivi muflonski papir) i dimenzije PVC folije za štampu nalepnica iz rolne

Tabak samolepljivog papira je dimenzija 330x488mm (prošireni A3 format),korisna povrpina za štampu je 317x480mm. Štampa se radi na samolepljivom MUFLON papiru koji može biti mat ili sjajni, a po zahtevu klijnta i dodatno plastificiran (opet mat ili sjajnom toplom plastifikacijom iz rolne).
Ako se radi štampa nalepnica na PVC foliji iz rolne ploter tehnikom cena se računa po kvadratnom metru folije. Zas ponudu štampe nalepnica na foliji najbolje je da nam pošaljete upit sa količinom i dimenzijama nalepnica i mi ćemo cenu poslati ponudu Vašem upitu.

Usluga štampanja iz rolne PRINT + CUT (štampa i ricovanje u obliku)

Print + cut usluga štampe se odnosi nadve operacije štampu i ricovanje nalepnica koje imaju nepravilan krivolinijski oblik koji se ne iseca ručno (kružni, ovalni, elipsasti, truoglasti, oblik u konturama printa). Nalepnice sa rade na combo ploteru i one se prvo štampaju pa nakon štampe katerom opsecaju po ivicama u tadatom obliku konture. Ovako odštampane i pripremljene nalepnice dobijate na tabaku ili u rolni i veoma lako se skiadju sa pozadinskom lajnera pa su vrlo praktične za upotrebu.

CENOVNIK ŠTAMPE ETIKETA i NALEPNICA :

Cena nalepnica, etiketa i deklaracija zavisi od količine, oblika etikete i deklaracij i tehnike štampe.

Samolpeljivi Muflon pun kolor (samolepljiv papir ) 330x488mm. Preko 100 tabaka po upitu
Kolicinacena
1-10 tabaka120 din/kom.
10-20 tab.100 din/kom.
20-50 tab.80 din/kom.
50-100 tab.70 din/kom.
PVC folija(samolepljiva vodootporna folija) mat ili sjajna. Preko 20 m2 po puptu
Kolicinacena
1-5 m21.762,50 din/m2 + pdv
5-10 m21.470 din/m2 + pdv
10-20 m21200 din/m2 + pdv
Print Cut(nalepnice nepravilnih oblika). Preko 20 m2. – po upitu
Kolicinacena
1-5 m22115 din/m2 + pdv
5-10 m21762 din/m2 + pdv
10 – 20 m21470 din/m2 + pdv

  • Pošaljite upit