Štampanje flajera, izrada letaka i prospekata po super akcijskim cenama

Letak –flajer je popularno i opšte primjenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih vrsta proizvoda i usluga. Letci – flajeri su jedno od najjačih oružja za borbu u poziciji na tržištu jer su veoma ekonomično sredststvo oglašavanja koje brzo dolazi do ciljne grupe. Obično se radi u standardnim formatima A4, A5,A6…

Promotivni letci i flajeri su tradicionalno sredstvo oglašavanja koje ne izlazi iz mode

Flajeri su reklamni materijal koji ima višestruko dejstvo informisanja i reklamiranja proizvoda ili usluga. Letci su veoma popularna i efikasna metoda oglašavanja, zbog veoma niske cene i zagarantovanog povrata uloženog novca kroz povećanje prodaje čime ovo moćno sredstvo oglašavanja.Ovaj proizvpod garantuje maksimalan odnos cena / kvalitet / i vrlo stimulativan ROI efekat.

Proizvodnja i prodaja reklamnih flajera vrhunskog kvaliteta na ,,masnom,, papiru

Radimo štampu reklamnih flajera u svim standardnim formatima ili u formatu po zahtevu klijenata.Naravno nije samo dovoljno odštampati flajere da bi očekivali povrat investicije potrebno je i kvalitetno osmisliti sadržaj i uraditi štampu u visokom kvalitetu kako bi ponuda bila adekvatno predstavljena Vašoj ciljnoj grupi.Mi Vam nudimo visok kvalitet produkcije, veoma kratke rokove i povoljne cene i rado Vam stojimo na raspolaganju.

Štampa flajera: digitalna vs offset tehnika štampe

Reklamne faljere u malim i srednjim tiražima radimo tehnikom digitalne štampe pa je štampana komunikacija dostupna u vrlo kratkim rokovima(često je gotovo isti dan), veće i srednje tiraže štampamo tehnikom ofset štampe/pa je rok produkcije 2-3 radna dana).Distribucija flajera je vrlo rasporstranjen, a način promocije kroz reklamne flajere i dalje je veoma popularna tehnika promocije jer se relativno malim budžetom stiže do velikog broja ljudi i potencijalnih klijenata pa je i sam povrat ovakve investicije vrlo verovatno višestruko ostavrljiv.

Standardne dimenzije i najčešća specifikacija papira za produkciju promotivnih flajera i letaka

u praksi se najčešće izrađuju lifleti u formatima A6, A5, A4, jer nude najbolji odnos cena/kvalitet uz praktičnu upotrebljivost i vidljivost sadržaja,bozirom da je forma najbolje iskoritiv. Štampa se radi na na kunstdruck papiru sa ili bez plastifikacije, a po zahtevu klijenta moguće je raditi flajere na specijalnim ili ekološkim papirima.

Rok izrade flajera i letaka ( 1 do 3 radna dana)

Rok kod izrade flajera zavisi od tiraža (koji određuje tehniku štampe) i formata flajera, a i sama cena izrade opet zavise od tehnike. Tehnikom digitlane štampe kod manjih tiraža moguće uraditi flajere praktično za odmah, a tehnikom ofset štampe neki najčešći rok je 3 radna dana od potvrde posla za standardne upite i tiraže.

Za dobar flajer je potrebna dobra štampa, ali i dobra grafička priprema flajera sa efektnim fotografijama i dobrim tekstom

Štampa flajera i letaka je veoma popularna, jer veoma niska cena ovog proizvoda apsolutno isplativa za marketinške kampanje u kojima se obraćate širokoj ciljnoj grupi potencijalnih klijenata. Mi radimo štampu flajera tehnikom ofset i tehnikom digitalne štampe na tabak u zavisnosti od tiraža po odličnim cenama i u viskom kvalitetu, ali za povrat investicije potrebna je i dobra grafička priprema, solidan prodajni tekst, upotreba kvalitetnih fotografija u dobroj rezoluciji… Tek kada se ispoštuju svi ovi koraci možete očekivati pun marketinški efekat i višestruki povrat investicije.

Cenovnik Štampa Flajera i reklamnih Letaka
DIMENZIJE FLAJERA Flajeri letci
Dimenzija flajera Količina Cena
A6 (105x148mm) 4/4 4000 51,50 € + pdv
A5 (148x210mm) 4/4 4000 102 € + pdv
A4 (210x297mm) 4/4 4000 120 € + pdv
Galerija
Dodatni sadržaj

Dobrodošli u svet kreiranja reklamnih flajera

Kako biste osigurali da vaš flajer bude efikasan i privlačan, evo nekoliko ključnih saveta koje treba imati na umu prilikom dizajniranja:

Odredite ciljnu grupu: Prvi korak u kreiranju uspešnog flajera je jasno definisanje ciljne grupe. Razmislite o tome kome želite da se obratite i prilagodite dizajn i poruku prema toj publici.

Atraktivnost flajera: Vaš flajer treba da se ističe i privuče pažnju. Izbor fontova, fotografija i boja treba da bude pažljivo promišljen kako bi bio vizualno privlačan i čitljiv.

Raspored elemenata: Ravnomeran raspored elemenata na flajeru je ključan. Pazite da ne bude prenatrpan, ali ni previše prazan. Fokusirajte se na ravnotežu između informacija i vizualnih elemenata.

Jasna poruka: Koristite jezik koji vaša ciljna grupa razume. Vaša poruka treba biti jasna, jednostavna i lako razumljiva.

Poziv na akciju: Podstaknite publiku na određenu akciju. Jasno naznačite šta želite da vaši potencijalni klijenti urade nakon što pročitaju flajer.

Kontakt informacije: Postavite sve relevantne kontakte, uključujući broj telefona, adresu, internet adresu, radno vreme, email, kao i prisustvo na društvenim mrežama.

Provera gramatičkih grešaka: Budite pažljivi i proverite flajer kako biste izbegli gramatičke greške koje mogu narušiti profesionalni izgled.

Upotreba odgovarajućeg grafičkog softvera: Za dizajn flajera koristite odgovarajuće alate poput Adobe Illustrator-a, Adobe Photoshop-a, Scribus-a, CorelDraw-a, Photo Pos Pro-a ili GIMP-a. Ovi programi omogućavaju različite pristupe i prilagođavanje dizajna vašim potrebama.

Saradnja sa profesionalcima:Ako se osećate nesigurno u vezi dizajna, uvek možete potražiti pomoć profesionalnih dizajnera koji će vam pomoći da postignete željeni efekat.

Uz ove smernice, Vaš flajer će biti spreman da efikasno komunicira sa ciljnom grupom i podstakne željene akcije. Srećno sa kreiranjem!
Kontaktirajte nas
We create your image ...