ŠTAMPANJE FLAJERA, IZRADA LETAKA – ŠTAMPA PROSPEKATA

Letak – Flajer je popularno i opšte primjenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koristi se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih vrsta proizvoda. Letci – flajeri su jedno od najjačih oružja za borbu u poziciji na tržištu. Obicno se radi u standradnim formatima A4, A6,B5… na Kunstdruck papiru od 110 do 200 gr. Za manji broj komada *ispod 1000 komada preporučuje se digitalna stampa.

REKLAMNI FLAJERI / LETCI

Flajeri su reklamni materijal koji ima višestruko dejstvo informisanja i reklamiranja proizvoda ili usluga. Letci su veoma popularna i efikasna metoda oglašavanja, zbog veoma niske cene i zagarantovanog povrata uloženog novca kroz povećanje prodaje čime ovo moćno sredstavo oglašavanja garantuje maksimalan odnos cena / kvalitet / efekat.

DIMENZIJE FLAJERA

Flajeri letci

AKCIJSKE CENE FLAJERA / LIFLETA , ROK IZRADE 2-3 RADNA DANA :

6000 KOMADA FLAJERA U FORMATU A6, OBOSTRANA ŠTAMPA NA ,,MASNOM,, PAPIRU = 6.000 DINARA + PDV

6000 KOMADA FLAJERA U FORMATU A5, OBOSTRANA ŠTAMPA NA ,,MASNOM,, PAPIRU = 12.000 DINARA + PDV

6000 KOMADA FALEJERA U FORMATU A4 SA DVA PREVOJA, OBOSTRANI KOLORU, MASNI PAPIR = 22.000 DINARA + PDV


PROMOTIVNI FLAJERI KAO SREDSTVO ZA POVEĆANJE PRODAJE

Reklamni flajer ili reklamni letci su štampana komunikacija koja se plasira u cilju promovisanja ponude firme ili promocije brenda sa ciljem da se poveća prodaja.Mi radimo štampu reklamnih flajera u svim standardnim formatima ili u formatu po zahtevu klijenata.Naravno nije samo dovoljno odštampati flajere da bi očekivali povrat investicije potrebno je i kvalitetno osmisliti sadržaja i uraditi štampu u visokom kvalitetu kako bi Vaša ponuda bila adekvatno predstavljena Vašoj ciljnoj grupi.Mi Vam nudimo visok kvalitet produkcije, veoma kratke rokove i povoljne cene pa ukoliko Vam je potreban reklamni flajer rado Vam stojimo na raspolaganju.

ŠTAMPA FALEJRA DIGITALNA ŠTAMPA VS OFSET ŠTAMPA

Reklamne faljere u malim i srednjim tiražima radimo tehnikom digitalne štampe pa je štampana komunikaicja dostupna u vrlo kratkim rokovima, a za veće i srednje tiraže ih štampamo tehnikom ofset štampe.Iako je vrlo rasporstranjen način promocije kroz reklamne flajere i dalje je veom popularna tehnika promocije jer se sa relativno malim budžetom stiže do velikog broja ljudi i potencijalnih klijenata pa je i sam povrat ovakve investcije vrlo verovatan.

NAJČEŠĆE ŠTAMPANE DIMENZIJE FLAJERA

u praksi se najčešće izrađuju lifleti u formatima A6, A5, A4, jer nude najbolji odnos cena/kvalitet uz praktičnu upotrebljivost i vidljivost sadržaja.

FLAJERI CENA – ROK IZRADE FLAJERA

Cena flajera zavisi od tiraža koji određuje tehniku štampe i formata flajera, a rokovi izrade opet zavise od tehnike pa je tehnikom digitlane štampe kod manjih tiraža moguće uraditi flajere praktično za odmah, a tehnikom ofset štampe neki najčešći rok je 3 radna dana od potvrde posla za standardne upite i tiraže,

Uputstvo za flajer savijanja dole ⇓

Uputstvo za savijanje flajera

Uputstvo za savijanje flajera

Uputstvo za savijanje flajera

Uputstvo za savijanje flajera

Uputstvo za savijanje flajera

Uputstvo za savijanje flajera

ODNOS CENE I KVALITETA KOD IZRADE I DISTRIBUCIJE FLAJERA

Flajer je moćno marketinško oružje koje daje dobar odnos uloženog novca i realnog povratnog efekta. Štampa flajera i letaka je veoma popularna, jer je veoma niska cena ovog proizvoda apsolutno isplativa za marketinške kampanje u kojima se obraćate širokoj ciljnoj grupi potencijalnih klijenata. Mi radimo štampu flajera tehnikom ofset i tehnikom digitalne štampe na tabak u zavisnosti od tiraža.Naročito je isplativa tehnika ofset štampe flajera jer se tu postiže veoma niska cena kod velikih tiraža. Kod digitalne izrade flajera prednost je veoma kratak rok isporuke,nema ograničenja u pogledu tiraža pa je moguće raditi štampu u veoma malim serijama.

NA ČEMU SE ŠTAMPAJU FLAJERI/LETCI

Flaljeri – letci se standardno rade na 135 ili 150 gramskom kunzdruk papiru. Ukoliko želite eskluzivan flajer možemo ih raditi na debljim papirima (do 350 gr) sa dodatnom plastifikacijom sjajnom ili mat, sa ili bez preklopa, specijalnih efekata i specifičnom luskuzom doradom u vidu zlatotiska ili parcijalnog laka.

TEHNOLOGIJA ZA IZRADU LETAKA/FLAJERA

Kod digitalne štampe faljera korsitimo mašinu Xerox model 3100 sa produkacijom do 90 tabaka A3 formata u minutu izuzetno visoke rezolucije, a za ofsetnu štampu četvorobojnu mašinu Haidelberg u B2 formatu koja iz jednog prolaza štampa pun kolor.

  • Pošaljite upit