Štampanje plakata i postera iz tabaka i rolne bez ograničenja u pogledu formata i tiraža

Efikasno vizuelno glašavanje pomožu plakta i postera:

Sa personalizovanim plakatima i posterima, ulazite u svet vizuelnog oglašavanja koji se izdvaja i postajete lako primećeni. Vaše poruke, ponude i brend će biti prikazani na način koji je lako zapamtiti. U svetu preplavljenom digitalnim informacijama, plakati postaju oruđe koje hvata pažnju i ostavlja utisak.

Ciljana komunikacija na mestu prodaje, oglasnim tabalama ili frekventnim lokacijama

Sposobnost odabira različitih formata i dimenzija omogućava vam da prilagodite vaše poruke vašoj ciljnoj publici. Bez obzira da li želite privući pažnju prolaznika ili dostaviti specifičnu informaciju kupcima, naši plakati omogućavaju ciljanu komunikaciju na mestu prodaje, oglasnim površinama ili na frekvetnim mestima.

Brza promocija i efikasna reakcija : digitalnao vs tradicionano oglašavanje

Današnje poslovanje zahteva agilnost u dinamičnom životnom i poslovnom okruženju. Brza proizvodnja plakata i postera omogućava Vam da hitno reagujete na promene i zgrabite prilike. Bez obzira da li je u pitanju neočekivani događaj ili sezonska promocija, mi smo tu da podržimo brzu promociju. Dok se drugi bore u preplavljenom digitalnom svetu oglašavanja Vi zauzmite praznu poziciju pomoću tradicionalnog načina oglašavanja i privucite pažnju efikasnim plakatima.

Kreativnost grafičkog rešenja i kreativan poziv na akciju je dobitna kombinacija za efiksano oglašavanje:

Sa širokim spektrom opcija u pogledu papira, boja i završnih obrada, imate kreativnu slobodu da vaša poruka bude izražena tačno onako kako želite. Ovo vam omogućava da stvorite emotivnu vezu sa vašom ciljnom publikom i istaknete svoju jedinstvenost. Personalizovani plakati omogućavaju vam da se povežete sa vašom publikom na dubljem nivou. Bez obzira na to da li želite da predstavite novu ponudu, uputite poziv na akciju ili prosto podstaknete interakciju sa kupcima, plakati su vaš ključ ka postizanju tih ciljeva.

Koje materijale koristimo prilikom izrade plakata

Plakate štampamo najčešće na 135 -150 gr poster papiru sa mat ili sjajnom podlogom. Za plakate i postere velikih formata u mogućnosti smo ponuditi izradu i na drugim vrstama i debljinama papira, polipropilena, platana… zavisno od Vaših potreba. Manje serije se rade digitalnpm štampom iz tabaka ili plotovanjem i u tom slučaju moguće je uraditi male tiraže, pojedinačne personalizovane plakate u postere, različite XXL formate ili probne uzorke.

Rok izrade plakata i postera digitalna vs offset štampa postera

Rok zavisi pre svega od tiraža i veličine postera, a u zavisnosti od toga se određuje i tehnika štampe (offset ili digitalna).Standardni rokovi za digitalnu štampu su 1-2 radna dana od potvrde posla, a za ofsetnu štampu to je obično 3-4 radna dana.
Dopustite da vas vodimo kroz proces stvaranja i plasiranja efikasnih oglašivačkih kampanja koje će vaš brend postaviti na mesto koje zaslužuje i prema Vašem upitu predložićemo najefikasnije rešenje kao i izbor tehnologije.

Dobrodošli u svet reklamiranja koji stvara rezultate :

Vizuelna moć poster promocije

štampana rešenja za plakate i postere ne samo da privlače pažnju, već ostavljaju dubok utisak na mestu prodaje, vaša marketinška poruka postaje nepogrešivo jasna i uočljiva. U svetu brze informacije plakati se izdvajaju i ostavljaju jak utisak.

Zaboravite generičke reklame i oživite Vaše ideje

plakati vam omogućavaju da svoje poruke prilagodite tačno onima kojima su namenjene. Bez obzira na veličinu ili stil, možete ciljati specifične grupe kupaca i ostvariti veći angažman. Pružamo vam mogućnost da svoje ideje oživite. Odabir papira, boja i završnih obrada je u Vašim rukama.

Agilnost i reakcija zahtevaju brzu i efikasno sredstvo oglašavanja:

Poslovanje se brzo menja, ali naša brza proizvodnja se prilagođava. Bez obzira da li je u pitanju iznenadni događaj ili sezonska akcija, naša štamparija omogućava brzu i efikasnu proizvodnju kako biste iskoristili sve prilike. Vaša poruka će biti predstavljena na način koji je potpuno originalan i odražava vašu jedinstvenost.

Povećajte Interakciju sa klijentima/kupcima :

Neka vaše poruke budu više od običnog teksta – neka budu poziv na akciju, interakciju i angažman. Neka vaš brend postane deo njihove svakodnevnice.

Mi nismo samo štamparija, mi smo vaš partner u postizanju ciljeva.

Cenovnik Izrada postera iz tabaka
CENOVNIK POSTERA U DIGITALNOJ ŠTAMPI, ROK ZA IZRADU 1 DAN !!!

Cenovnik B2 plakata

Plakat B2 (500x707mm) Tiraž Cena
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk 500 165€+PDV
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk 1000 225€+PDV
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk 2000 365€+PDV
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...