Štampa Koverata – Brza I Profesionalna Reklamna Poslovna Komunikacija

Usluga štampe na koveratama

pruža vam mogućnost da svoju poslovnu komunikaciju podignete na viši nivo. Svojim klijentima i partnerima možete poslati dokumente i pisma na jedinstven i elegantan način, istovremeno ističući profesionalizam i pažnju prema detaljima.

Najkraći rokovi isporuke i vrhunski kvalitet štampe

Za standardne dimenzije koverata i tiraže do 3000 komada, garantujemo isporuku u roku od 48 sati od vaše porudžbine. Naša tehnika ofset štampe omogućava vam da dobijete jasne i žive boje, bez obzira da li se radi o štampanju do dve boje.

Najpopularniji format koverate za poslovnu komunikaicju

Na raspolaganju vam je izbor standardnih ,,amerikan,, koverata dimenzija 21 x 10 cm, sa ili bez prozora. Ove koverte su izuzetno praktične za slanje dokumenata i pisama putem pošte ili dostave. Posebno se ističe popularna “American forma” dimenzija ~ 230 x 110 mm koja je najčešće korišćena i prepoznatljiva.

Cena koverte zavisi od formata i željene količine

U donjoj tabeli možete pronaći cene za neke od standardnih veličina koverata za štampu. Bez obzira na veličinu i količinu, možete se osloniti na nas da vam pružimo konkurentne cene uz zadržavanje visokog standarda kvaliteta.

Pouzdan partner za brzu, kvalitetnu i estetski privlačnu štampu koverata

Obratite nam se s poverenjem i unapredite svoju poslovnu komunikaciju kroz elegantne i profesionalne koverte koje ostavljaju snažan utisak. Mi smo vaš pouzdan partner za brzu, kvalitetnu i estetski privlačnu štampu koverata.

Galerija
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...