Štampanje memoranduma za firme

Dimenzije: A4
Cena: od 79 € + pdv (1000 kom)

Memorandum je list papira, najčešće A4 formata

na kojem se nalaze podaci Vašeg preduzeća i služe za poslovnu komunikaciju sa pravnim ili fizičkim licima. Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštovati, jedno od njih govori da svako poduzeće ima vlastiti, originalan memorandum.

Standradna specifikacija i tiraži za izradu memoranduma kompanije

Obično se radi na 90 gr papiru sa jednostranom stampom u jednoj ili vise boja u A4 formatu, ali je moguće raditi ina debljem papiru (najviše 150 gr da bi mogao papir d aprođe kroz laserski štampač). Za manji broj komada *ispod 500 komada preporučuje se digitalna štampa, a za veće tiraže offset štampa.Najmanje isplativ tiraž za ofset je 1000 komada.

Izarada efektnih memoranduma u cilju vizuelno upadljive poslovne komunikacije

Memorandum spada u red osnovnog reklamnog materijala, koji je neophodan za svakodnevnu poslovnu komunikaciju i korespodenciju. Memorandum je odraz poslovnosti, vizuelne komunikacije i prepoznatljivosti kompanije. Memorandumi u osnovu moraju da budu vizuelno prihvatljivi jasni i pregledni.U zavisnosti od mogućnosti, dizajna i ukusa mi nudimo mogućnost izrade memoranduma u dve varijante.

Izarada standardnih memoranduma na ekološkim papirima ili izrada luksuznih memoranduma

Memorandumi na recikliranom papiru

Odštampani su na kvalitetnom nepremazanom, recikliranom ili kreativnom papiru. Nepremazani papir je bezdrvni, odličan za kolornu štampu memoranduma zbog svoje visoke otpornosti na starenje. Reciklirani papir je premazani, izrađen od 100% recikliranih vlakanaca te je ekološki prihvatljiv.Nudi vam kvalitetno ekološki ispravno rešenje u odličnom kvalitetu štampe. Kreativni papir – papir specijalne je visokog kvaliteta, bezdrvne baze, te je odlična podloga za izradu memoranduma.

Standardni memorandumi izrada u visokom kvalitetu i kratkim rokovima produkcije (1-3 dana)

Standardni memorandumi za svakodnevnu poslovnu korespodenciju kompanija materijal za izradu memoranduma je 80 ili 90 gr kunzdruk papir sa štamp sa jedne strane, a za dvostrano štampane memorandume se koristi kunzdruk od 110, 135 ili 150 gr. Deblji papiru nude mogućnost punog kolora na memorandumu i više slobode u pripremi štampe (makismlno preporučljiva gramatura je 150 gr da bi memorandum mogao nesmetano da prođe kroz laserski štampač).

Premimum memoranudimi na specijalnim papirima i sa specijalnim efektima

digitalnom ili offsetnom štampom dopunjen različitim doradnim postupcima koji će istaknuti pojedinačne elemente na štampi. Ako želite memorandum po kojem će Vaša komanija biti prepozntaljiva dozvolite nam da Vam predložimo različite tehnike štampe, dorade, i finiš postupaka koji mogu da Vam pomognu da Vaš memorandum bude više od lista papira i da na taj način postignete više od očekivanog efekta koji postižete redovnom komunikacijom kroz poslovnu papirologiju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik
tiraž /kom. jedna boja 1/0 kolor/blanko 4/0
1000 79 eur+ pdv 125 eur + pdv
2000 102 eur + pdv 147 eur + pdv
3000 135 eur + pdv 168 eur + pdv
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...