NECK RINGERI

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Promotivni neck ringer – Ringeri za flaše – Reklamni neck ringeri za vrata- Viseća reklamna komunikacija

takozvana ring vislica, koja se obično postavlja na grlo flaše – boce sa osonvnim informacijama o proizvodu i akcijskim pogodnostima. Neck ringer predstavlja odličan POS materijal jer se ističe proizvod na samom mestu prodaje, čime se dodatno skreće paćnja na akcijsku ponudu.

Proizvodnja i prodaja reklamnih ringera

Štamparija SWA TIM Zemun -Beograd radi neckringer prema zahtevu klijenata u obliku i veličinama koje su prilagođene akcijskom proizvodu, a sam proizvod se proizvodi od papira (načešće na150 gr kunzdruk papiru).

Neck ringeri cena i rok izrade

cena promo ringera zavisi pre svega od oblika, veličine i tiraža neck ringera. Manji tiraži se rade tehnikom digitalne štampe na tabak, a veći tiraži tehnikom ofset štampe. Ringeri pored štampe zahtevaju i specifičnu doradu – štancovanje u obliku i pre toga izradu alata (štancne) koji se može koristiti za neograničeni broj porudžbina.

Štampanje i isecanje papira u obliku

U proizvodnom pogonu pored mašina za štampu posedujemo i CNC mašine za isecanje papira u obliku prema vekotrskom crtežu ili željenom rasklopu naručioca posla pa smo u mogućnosti da brzo odgovorimo na sve upite, bez izrade mehaničkih alata koji usporavaju rad i prave dodatne troškove.Na taj način smo u mogućnosti da odgovorimo sa upitom i na male i srednje tiraže (čak i komadnu proizvodnju uzoraka prema upitu). Više informacja na linku

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...