Plakati i posteri | Reklamni Materijal DIGITALNA ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA | Reklamni Materijal

DIGITALNA ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA U SVIM FORMATIMA – IZRADA ZA ISTI DAN!!!

ŠTAMPANI PLAKATI I POSTERI – su proizvodi koje najlakše možemo definisati kao štampani promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta…).
GRAMAŽA I FORMATI POSTERA I PLAKATA – plakate štampamo najčešće na 135 g. Kunstdruck sjajnom papiru, u osnovnim veličinama B1, B2, A3. Dimenzije B1 plakata su 98 X 68 cm (rezni), B2 plakat je duplo manji od B1 i njegove dimenzije su 68 X 48 cm (rezni), dok su dimenzije A3 plakata 32 X 44 cm (rezni). U mogućnosti smo izraditi plakate i na drugim vrstama papira kao i u drugim dimenzijama zavisno od Vašim potreba. Manje serije se rade digitalnim plotovanjem i u tom slučaju moguće je uraditi male tiraže, različite XXL formate ili probne uzorke.
SWA TIM ŠTAMPARIJA Beograd – Zemun Vam nudi štampu postera i plakata u standardnim i ne standardnim formatima štampane digitalnom ili ofset tehnikom štampe. U zavisnosti od tiraža, formata i željenog roka naši prodajni savetnici će Vam ponudi najbolju opciju.Ukažite nam poverenje i zahtevajte vrhunski kvalitet u dogovorenom roku.Cenovnik Plakati i posteri

CENOVNIK POSTERA U DIGITALNOJ ŠTAMPI, ROK ZA IZRADU 1 DAN !!!

Cenovnik B2 plakata

Plakat B2 (500x707mm)TiražCena
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk500104€+PDV
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk1000205€+PDV
Štampa 4/0 Papir 135g kunstdruk2000305€+PDV

Dodatni sadržaj:

DIGITALNA ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA U SVIM FORMATIMA - IZRADA ZA ISTI DAN!!! DIGITALNA ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA U SVIM FORMATIMA - IZRADA ZA ISTI DAN!!!

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...