Reklamne štampane fascikle 

Dimenzije: A4 otvoren format
Cena: od 244 € + PDV

Štampa i prodaja fascikla sa dizajnom po zahtevu naručioca

Reklamne fascikle se izrađuju tehnikom offset ili digitalne štampe na 300 ili 350 gr kunstdruk papiru u zavisnosti od željenog tiraža. Štampa može biti jednostrana ili dvostrana sa mat ili sjajnom plastifikacijom po Vašem izboru. Unutrašnjost mape čini klapna na folderu sa prorezom za vizit kartu.

Reklamne fascikle sa dodatnom doradom i specijalnim efektima

Reklamne fascikle po Vašem zahtevu možemo dodatno obogatiti parcijalnim lakom čime se određene štampane površine dodatno naglašavaju i ukrašavaju, dodatno ukrašvanje radimo i tehnikom zlatotisoka, srebrotiska, blindrukom, moguće je raditi zaobljene ivice, površina se može presvući mat ili sjajnom plastifikacijom…

Poslovne fascikle za odlganje dokumenata i promo materijala

Reklame fascikle služe za odlaganje ili skladištenje promo materijala i štampane poslovne komunikacije i imaju veoma široku upotrebnu funkcionalnu vrednost, čime i njihova reklamna uloga postaje vrlo upadljiva..Izuzetno je popularan proizvod kod konferencija, kongresa, seminara jer služi za odlaganje reklamnog materijala na veoma praktičan i siguran način.

Formati i tiraži za štampu poslovnih mapa – promo fascikla

Fascikle se najčešće rade ofset štampom u A4 formatu, a cena zavisi od tiraža, broja boja za štampu, od toga jel štampa jednostrana ili dvostrana kao i načina dodatnog ukrašavanja fascikli. Mi Vam nudimo standardne templejte-štancne i oblike fasikli, ali po Vašoj želji je moguće raditi izradu alata prema Vašem dizajnu čime se dodatno povećava cena ( za vrednost štancne) čime dobijate unikatan oblik ili dimenziju fascikle.

Tiraži i rokovi za izradu reklamnih fascikli – poslovnih mapa za dokumente

Reklamne fascikle se rade u manjim ili srednjim tiražima, čine izuzetno popularan reklamni proizvod koji se svakodnevno koristi. Iskoristite naše iskustvo, savremen mašinski park, profesinlan pristup poslu i izradite vrhunske fasciklle u najkraćem mogućem roku od 3-5 radnIH dana od potvrde posla i grafičke pripreme za štampu.Minimalan tirać je 100 komada, a cenovna ispaltivost je na tiražima većim od 300 komada jer se štampaju offset štampom.

Poslovne mape sa štampom prema dizajnu naručioca sa klapnama i zarezom za vizit karte

Poslovne mape – reklamne fascikle folderi su : veoma praktičan i upotrebljiv reklamni artikal koji ima široku upotrebnu vrednost u poslovnoj komunikaciji. Ulaganje u imidž kompanije je investicja koja se isplati, a ulaganje u reklamni materijal koji se svakodnevno koristi je odličan izbor.

Tipski modeli (oblici fascikli) ili dizajn u obliku po želji naručioca

Posedujemo veliki izbor štnanci za modeliranje, ali po Vašoj želji možemo da radimo i fascikle prema Vašem rasklopu, crtežu, pripremi za štampu. Fascikle se obično rade na kunzdruk materijalima do 300 – 350 gr sa ili bez plastifikacije (mat ili sjajna plastifikacija) za luksuznije varijante nudimo i mogućnost parcijalnog laka, uslugu zlatotisaka, srebrotiska, blindruka…Futrole za grupisanje papira sa logotipom su odličan i veoma funkcionalan reklamni materijal.

Vektorksi oblici – rasklopi fascikli za ofsetnu štampu

Možete preuzeti vektorske rasklope sa upustvima za grafičku pripremu reklamnih fascikli koje se štampu tehnikom ofset štampe u sekciji dodaci. Na rasklopima su obeležena mesta za savijanje i dimenzije svih fascikli u formi gotovog finalnog proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Štampa jednostrani kolor 4/0, plastifikacija jednostrana (mat ili sjaj) 1/0 Papir 350 g/m² kunstdruk, štancovanje, sklapanje fascikle i pakovanje.
Tiraž 100 200 300 500 700 1000 2000
Cena 244 € 285 € 336 € 458 € 539 € 712 € 1,120 €
Gumica za fasciklu - 0.20€ + PDV
Fascikla može da se radi u željenom rasklopu ako mi ne posedujemo alat, izrada novog alata je 99€ + PDV Štampa fascikle može biti u standardnoj štampi jednostrana, a na zahtev klijenta mozemo štampati i obostrano..
Date cene su bez PDV-a,
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...