Sveska rokovnik spirala

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

SVESKE – BLOKČIĆI – REKLAMNI NOTESI – REKLAMNO POSLOVNI POKLONI

Proizvodnja i prodaja reklamnih svesaka sa spiralnim povezom

štampanje – proizvodnja i prodaja reklamnih sveski i blokova. Naslovna strana se radi prema zahevu klijenta na 250 ili 300 gr papiru sa ili bez plastifikaicje (mat ili sjaj plastika) a po potreba sa ili bez providnog ili matiranog juvidora preko naslovnice.Unutrašnje strane se radi na 80 gr papiru sa ili bez štampe.

Reklamne sveske sa spiralnim povezom

se rade u formatu po želji klijenta, spirala može biti metalna ili plastična. Plastifikaicja korica se radi po zahtevu klijenata (mat ili sjajna plastifikacija). Uz poseban zahtev je moguće uraditi pred korice od juvidora (providni ili peskirni pvc juvidor) koja se stavlja preko korice. Sveske se povezuju klamovanjem ili spiralnim povezom – spiralom, ali po zahtevu klijenata je moguće raditi i povez klamovanje ili lepljnjem. Broj unutrašnjih strana se takođe radi prema zahtevu klijenta obično od 50 do 100 strana.

Reklamna sveska – proizvodnaj i prodaja u specifikaciji prema zahtevima naručioca

reklamne sveske u zavisnosti od tiraža radimo tehnikom digitalne ili tehnikom ofset štampe, a svaki detalj je moguće uraditi prema Vašem zahtevu od korica, preko unutrašnjih strana do dorade i specijalnih efekata.

Cena reklamnih blokova i promotivnih svesaka

cena zavisi od tiraža, formata, obima i specifikacije posla, pošaljite nam zahtev i dobičete ponudu u toku istog dana (ako pošaljete u radno vreme u narednih sat – dva šaljemo detaljnu ponudu).

Štampanje blokova, proizvodnja svesaka i notesa

Štamparija SWA TIM Beograd – Zemun Vam nudi mogućnost štampanih blokovskih proizvoda u malim, srednjim i velikim tiražima.Kombinujemo tehniku digitalne štampe na tabaku i ofset štampu kako bi našim klijentima ponudili uvek najbolji odnos cena/kvalitet/rok izrade.Vrhunska oprema, veliko iskustvo i zanje u proizvodnji je sigurna prepoiruka za saradnju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...