Štampanje vizit karti za firme – izrada za 24h

radimo sve vrste vizit kartica koje se štampaju različitim tehnikama štampe u zavisnosti od tiraža. Vizit karte radimo na 300 ili 350 gr kunzdruk papiru ili na specijalnim vrstama papira koje su dostupne u katalogu specijalnih papira kao što su : reljefni papiri, papiri sa metalik efektima, papiru specifičnih boja ili gramatura…

Standardne vizit kartice sa ili bez plastifikacije

Standardne vizit kartice se rade sa direktnom toplom plastifiakcijom (mat ili sjajna plastifikacija) ili bez plastifiakcije po želji klijenta.Vizit kartice mogu da imaju ravnu pravougaonu formu ili da budu sa zaobljenim ivicama po zahtevu klijenata.Poslovni bon-ton je razmena vizit kartica prilikom upoznavanja i ostavrivanja prvog kontakta, zato je važno da Vaš prvi utisak ujedno bude i pravi utisak.

Savremena oprema za vrhunski kvalitet štampe

štampu radimo na savremnim mašinama poslednje generacije, kod digitalne štampe na tabak to je Xerox 3100 , a kod ofset štampe to je četvorobonji Helderberg. Kompletnu doradu u vidu sečenja,ćoškarenja ivica ili plastifikacije radimo u našoj firmi na našim doradnim mašinama pa smo u stanju da ponudimo visok kvalitet u vrlo kratkim rokovima izrade gotovog proizvoda od momenta kada nam dostavite grafičku pripremu za štampu.S

Vizit kartica koje se štampaju digitalnom tehnikom štampe – brza izrada i isporuka već i za 24 h

Veći tiraži, specijlne spot boje ili specifični zahtevi kad su u pitanju vizit kartice koje se rade tehnikom ofset štampe su proizvodi kod kojih se cena pravi po upitu klijenta, uz dogovor oko rokova izrade koji opet zavise od tiraža i specifičnosti zahteva.

Standardni papiri za štampanje vizit kartica

viziti karte se rade na 300 ili 350 gr kunzdruk papiru sa dodatkom mat ili sjajne plastifikacije, a u zavosnosti od tiraŽa štampaju se ofset ili digitalnom štampom.

Specijalni papir za izradu vizit karti

za eskulzivniji izgled vizit karti koristimo specijalne papire koji imaju teksturu, strukturu, brušenu podlogu, sedefaste nijanse ili pak reciklirane papire ukoliko je ideja da se stvori prirodni efekat vizit karte.Ovakve opcije zahtevaju dolazak do naše štamparije kako bi videli katalošku ponudu papira u cilja izbora dezaena koji Vam se najviše sviđa, ili uz Vaš oipis naše iskustvo da nam verujete na reč prilikom izbora papira od starne naših dizajnera.

Rok izrade vizit kartica

rok izrade se definiše od momenata dostave ili potvrde grafičkog rešenja, a u zavisnosti od tiraža i tehnike štampe kvirni rokovi produkcije su od 24 do 72h od potvrde posla.

Cenovnik Vizitke, Vizit karte
tiraž /kom. kolor kolor/kolor kolor/crna crna crna/crna doplata za plastifikaciju doplata za specijalni papir
120 8.50 12.78 11.08 6.80 8.50 +6.00 +6.00
200 11.08 17.00 12.75 8.50 11.00 +7.00 +7.00
300 13.64 19.60 15.30 6.00 13.64 +8.00 +11.00
400 15.43 21.80 16.00 11.00 15.40 +9.00 +17.00
500 17.50 23.40 17.90 14.40 17.00 +10.00 +22.00
1000 24.70 40.50 30.50 19.50 25.50 +11.00 +37.00
Dodatni sadržaj

Štampanje Vizit Karti

1. Swa Tim - Vaš Partner u digitalnoj štampi

U štampariji Swa Tim koja briljira u pružanju vrhunskih usluga štampe. Fokusirani na zadovoljstvo klijenata, naš tim koristi najnovije tehnologije i kratke rokove kako bismo ispunili vaše zahteve.

2. Vizit Karte: Neizostavni Element Poslovnog Sveta


"Jesu li vizit karte zaista izašle iz mode?" pitanje je koje se često postavlja u eri digitalnog napretka. Ali, evo zašto su one i dalje ključne za poslovanje:

3. Prvi Utisak je ključan zato je dobra vizt karta bitna za pravi prvi utisak


Vizit karta je vaš prvi fizički kontakt s potencijalnim poslovnim partnerima. Ona stvara trajan utisak i uspostavlja povezanost koja se retko postiže digitalno.

4. Profesionalni Izgled i Dizajn


Kvalitetno dizajnirane vizit karte odražavaju profesionalizam i pažnju prema detaljima. Estetski privlačne kartice ostavljaju snažan utisak i grade prepoznatljiv brend.

5. Kreativnost u Dizajnu i Tehnikama Štampe


Swa Tim koristi inovativne dizajne i različite tehnike štampe, čineći vaše vizit karte umetničkim delom. Dodatni efekti poput reljefa doprinose sofisticiranom izgledu.

6. Statistički Uspešnost


Istraživanja pokazuju da poslovni ljudi koji koriste vizit karte redovno imaju veće šanse za uspeh. Razmena vizit karti često vodi dugotrajnim poslovnim odnosima.

7. Stalni Podsetnik na Vašu Prisutnost


Vaša vizit karta, smeštena u džepu ili radnom prostoru, funkcioniše kao stalni podsetnik na vašu prisutnost i ponudu. To je pasivan, ali efikasan način ostvarivanja dugotrajnog uticaja.

Zaključak: "Swa Tim - Vaša Prva Adresa za Štampanje"


Dok tehnologija napreduje, vizit karte ostaju nezamenjiv alat za poslovno umrežavanje. Poverite svoj dizajn i štampu Swa Tim-u - naš prodajni tim stoji na raspolaganju za svaku konsultaciju. Započnite snažnu poslovnu vezu s jedinstvenim vizit kartama - kontaktirajte nas danas!

Korisne informacije vezane za izradz vizit kartica :

Dimenzije vizit karti – standardan evropski format vizit kartica je 90 x 50 mm.

Dizajn vizit kartice uputstvo za pripremu štampe – potrebnio je spremiti pripremu u dimenzijama 96 x 56 mm, boje u CMYK-u, fontovi u krivama, vektorski format, slanje u štampu u PDF-u. Tekst i bitne elemente uvući od ivice 3 do 4 mm. Ne preporučujemo fontove manje od 8 pt radi čitljivosti teksta, optimalna rezolucija je 300 DPI, tekstovi crne boje moraju da budu iz jedna boje.

Specijalni papiri za izradu vizit karti – pored standaradnih kunstdruk papira moguće je raditi vizit karte i na mnogim vrstama specijalnih reljefnih ili brušenih papira (za više informacije kontaktirajte naše prodajne savetnike)

Zaobljeni ćoškovi – po želji naručioca radimo “ćoškiranje” vizit karti, odnosno zaobljavanje ćoškova.

Vizit kartice u obliku – koriććenjem pametnih katerskih rešenja nudimo mogućnost CNC isecanja papirnih formi u oblicima bez izrade štancne.
Zaobljivanje ili takozvano ćoškarenje ivica se doplaćuje 8 eur + pdv (bez obzira na poručenu količinu vizit kartica).

Cenovnik vizit kartica je izražen u eur, fakturisanje je po srednjem kursu NBS (doplata za plastikaciju mat ili sjajna po zahtevu klijenta).

Kontaktirajte nas
We create your image ...