Okovratna traka LANY 10

reklamni materijal-trakice i elementi-LANY 10-boja crna
Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,27 €

LANY 10 Traka za Mobilni Telefon i Ključeve

Okovratna traka LANY 10, širine 10 mm, predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i estetike. Sa ukupnom dužinom od 94 cm (2 x 47 cm), ova traka je idealna za nošenje mobilnih telefona, ključeva i drugih sitnih predmeta. Dostupna je u više boja, omogućavajući vam da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem brendu.

Efikasan Alat za Kompanijsku Komunikaciju i Promocije

LANY 10 nije samo praktična, već i odličan alat za promocije i kompanijsku komunikaciju. Bilo da se koristi na sajmovima, konferencijama, ili kao deo svakodnevne uniforme zaposlenih, ova traka pomaže u prepoznavanju i identifikaciji, dok istovremeno promoviše vaš brend.

Visokokvalitetno Štampani otisak za Maksimalni Utisak

Preporučena dimenzija štampe od 25 x 0.6 cm pruža dovoljno prostora za jasno ispisivanje vašeg logotipa ili poruke. Uz opcije štampe kao što su sito i preslikač, vaši brendirani materijali će izgledati profesionalno i dugotrajno, osiguravajući da vaša poruka bude zapažena.

Praktična i Višenamenska Upotreba

Okovratna traka LANY 10 je dizajnirana za jednostavno i praktično nošenje svakodnevnih predmeta, čineći je savršenim dodatkom za zaposlene, studente, ili učesnike na događajima.

Kontaktirajte Nas za Personalizovane Trake

Naš tim je ovde da vam pomogne u kreiranju personalizovanih traka koje će se savršeno uklopiti u vašu promotivnu strategiju. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo unaprediti vašu promociju uz LANY 10 okovratnu traku.

Opšte informacije

Dimenzija: 94 (2 x 47) x 1 cm
Pakovanje: 500/50/10
Preporučena dimenzija štampe: 25 x 0.6 cm
Preporučena štampa: sito, preslikač.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...