Oprema za tompuse i cigare

Na ovom linku možete videti selekciju proizvoda koji su namenjeni ljubiteljima duvana i opreme za cigare u vidu hjumidora, sekača za tompuse, pepeljare i kutije za cigare i tompuse. Iselektirali smo funkcionalne duvanske proizvode koji su namenjeni Vašim klijnetima ili zaposlenima u vidu promotivnih artikala ili poslovnih poklona. Ovi proizvodi se dodatno brendiraju logotipom Vaše kompanije ili presonalizovanim porukama čime ovaj proizvod dobija dodatnu reklamnu i estetsku vrednost.
Reklamno – promotivni materijal u vidu opreme za tompuse i cigare za prave hedonsite i odabrane poslovne partnere i klijente.

Hjumidori i oprema za cigare

ovo vrlo je važan aksesoar i predstavlja pouzdan način čuvanja i odlaganja cigara m osim svoje funkcionalne vrednosti je odličan proizvod za poklon kako klijnetima, tako i kao deo opreme za kabinete, ugostiteljske objekte…

Sekači za tompuse

sekači predstavljaju pažljivo izabrane proizvode od nerđajućeg metala sa dve giljotine, odnosno dva sečiva koji ne odsecaju kraj tompusa nego prave jedan lep oblik na završetku cigare.Svaki detalje je bitna za uživanje, a ako je sve to po vrlo pristupačnim cenama ond aje jasno da smo pripremili odličnu ponudu za sve hedosniste

Kutije za tompuse

pored člasičnih hjumidora imamo i ekonomičniju opciju za čuvanje i nošenje tompusa, kutije za cigare nudimo po vrlo povoljnim cenama, a namenjnje su za dodatno brendiranje pa predstavljaju proizvod sa dobrim reklamnim potencijalom.

Kontaktirajte nas
We create your image ...